2777
2789
عنوان

بیاین راهنمایی کنید چه کنم

98 بازدید | 20 پست

خواهرم موقع دور همی پارک رفتن گردش بهم نمیگه خونش سرکوچه است نمیاد خونمون مگه اینکه کسی بیاد اونم میاد چند روز ماشینمون خراب بود هر روز بیرون بودن یه تعارف نزد بچتو بیار دلش وا شه هر وقت ما میریم بیرون مامانم سریع زنگ میزنه دلشون گرفته با خودتون ببرینشون بیرون حالا چن  شب پیش همشون رفتن پارک بهم نگفتن امروز ظهر مامانم زنگ زده فلانی دلش گرفته بیاین بریم بیرون یه دور بزنیم دلش وا شه به نظرتون چکار کنم

عضو گروهآبی وزن هفته قبل۷۴.۵ & ۷۳.۵ & ۷۳ & ۷۰.۷۰۰&۷۰.۶۰۰&۶۹.۷۰۰&۶۹.۱۰۰&68.600&68.500&67.2600�وزن این هفته ۶7.200😑😪هدف اول ۶۵🥰🥰هدف دوم ۶۰😋🥰😍 چند روز دیگه میبینمت هوراااا تا عید لباسای خوشگل مشگل میپوشم هر لباسی دلم میخواد هورااا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد دیروز با خالم تلفنی حرف میزدم یه پیغام گفته بود بهم بگه حرفی نزده بود چن  شب پیش میخواست بره عروسی زنگ میزد دخترم دلش گرفته بیاین ببریننش نکو میخواست دکش کنه راحت بره عروسی

عضو گروهآبی وزن هفته قبل۷۴.۵ & ۷۳.۵ & ۷۳ & ۷۰.۷۰۰&۷۰.۶۰۰&۶۹.۷۰۰&۶۹.۱۰۰&68.600&68.500&67.2600�وزن این هفته ۶7.200😑😪هدف اول ۶۵🥰🥰هدف دوم ۶۰😋🥰😍 چند روز دیگه میبینمت هوراااا تا عید لباسای خوشگل مشگل میپوشم هر لباسی دلم میخواد هورااا
بگو بدرک ک دلش گرفته دل اون دله دل بقیه کاهگل؟؟؟

اینطوری نمیشه گفت مامانم طرفدار اونه کلا 

حتما شوهرش دوس نداره

پارک که سر کوچه است بعد ما خودمون ماشین داریم اونم شوهرش دوس نداره خاله دختر حاله همه رو صدا میکنه جز من

اینطوری نمیشه گفت مامانم طرفدار اونه کلا 

خب باشع بگو نمیتونم مگه اون دفعه خودشون تنهایی نرفتن بیرون الانم خودشون برن بهشون خوش بگذره من کار عقب افتاده دارم تو خونه میخودم اونا رو انجام بدم

بعد دیروز با خالم تلفنی حرف میزدم یه پیغام گفته بود بهم بگه حرفی نزده بود چن  شب پیش میخواست بر ...

خو دخترش رو ببرن عروسی دلش وا بشه

مردوم چ پرو ان😐

نامرد ترین معلم تو زندگیم تجربه بود، اول امتحان گرفت بعد د