خواهرم موقع دور همی پارک رفتن گردش بهم نمیگه خونش سرکوچه است نمیاد خونمون مگه اینکه کسی بیاد اونم میاد چند روز ماشینمون خراب بود هر روز بیرون بودن یه تعارف نزد بچتو بیار دلش وا شه هر وقت ما میریم بیرون مامانم سریع زنگ میزنه دلشون گرفته با خودتون ببرینشون بیرون حالا چن شب پیش همشون رفتن پارک بهم نگفتن امروز ظهر مامانم زنگ زده فلانی دلش گرفته بیاین بریم بیرون یه دور بزنیم دلش وا شه به نظرتون چکار کنم
عضو گروهآبی وزن هفته قبل۷۴.۵ & ۷۳.۵ & ۷۳ & ۷۰.۷۰۰&۷۰.۶۰۰&۶۹.۷۰۰&۶۹.۱۰۰&68.600&68.500&67.2600��وزن این هفته ۶7.200😑😪هدف اول ۶۵🥰🥰هدف دوم ۶۰😋🥰😍 چند روز دیگه میبینمت هوراااا تا عید لباسای خوشگل مشگل میپوشم هر لباسی دلم میخواد هورااا
بعد دیروز با خالم تلفنی حرف میزدم یه پیغام گفته بود بهم بگه حرفی نزده بود چن شب پیش میخواست بره عروسی زنگ میزد دخترم دلش گرفته بیاین ببریننش نکو میخواست دکش کنه راحت بره عروسی
عضو گروهآبی وزن هفته قبل۷۴.۵ & ۷۳.۵ & ۷۳ & ۷۰.۷۰۰&۷۰.۶۰۰&۶۹.۷۰۰&۶۹.۱۰۰&68.600&68.500&67.2600��وزن این هفته ۶7.200😑😪هدف اول ۶۵🥰🥰هدف دوم ۶۰😋🥰😍 چند روز دیگه میبینمت هوراااا تا عید لباسای خوشگل مشگل میپوشم هر لباسی دلم میخواد هورااا
پارک که سر کوچه است بعد ما خودمون ماشین داریم اونم شوهرش دوس نداره خاله دختر حاله همه رو صدا میکنه جز من