2821
2789

نمی دونم مجردم

خدا می گوید نگو بدون آن نمی توانم زندگی کنم ، تو را بدون آن هم زنده نگه می دارم وفصل عوض می شود ، سایه درختانی که سایه می افکنند خشک می شود ، صبر لبریز می شود، یار را که جان و دلت بود غریبه می شود و ذهنت متعجب می شود ، دشمن برمی خیزد و تبدیل به بهترین دوستت می شود ، دنیای غریبی است هر چیزی را که می گویی نمی شود اتفاق می افتد ،می گویی نمی اُفتم ، می افتی ، سقوط می کنی ، عجیب ترینش هم این است می گویی مردم اما زنده می مانی...:)

نه فقط از لحاظ تالاسمي مينور اين چيزا

و اعتياد

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نه فقط از لحاظ تالاسمي مينور اين چيزا و اعتياد

من یکم پرخوری میکنم جدیدا حس میکنم شاید چربی م رفته باشه بالا 😑😂 گفتم اگه مشخص میشه تا قبل آزمایش یکم غذای آب پز بخورم 

من یکم پرخوری میکنم جدیدا حس میکنم شاید چربی م رفته باشه بالا 😑😂 گفتم اگه مشخص میشه تا قبل آزمایش ...

اصلا از تو خون نمیگیرن فقط از مرد میگیرن اگ کم خونی داشته باشه از زن میگیرن

از خانم ادرار میگیرن 

من یکم پرخوری میکنم جدیدا حس میکنم شاید چربی م رفته باشه بالا 😑😂 گفتم اگه مشخص میشه تا قبل آزمایش ...

نه بابا اينا ربط نداره

فقط از لحاظ بعضي بيماري ها ك غربالگري ميكنن چك ميكنن

مث تالاسمي

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.