2777
2789
عنوان

چرا پسرا یهو میذارن میرن؟؟؟🥲بخون نظرتو بگو

| مشاهده متن کامل بحث + 957 بازدید | 24 پست
منم اینجوری ام نمیدونم دلیلش چیه ولی اونایی که ریسک پذیر نیستن و محافظ کارن وقتی قراره برن یه محیط ...

متاسفانه خیلی سخت تصمیم میگیرن اینطور ادما اما فک میکنم وقتی هم تصمیم بگیرن هیچکس نمیتونه نظرشونو برگردونه!

البته خب قضیه اینه که کلا آقایون اینطورین که نمیتونن چندتا قضیه رو باهم هندل کنن معمولا از همه مشکلات فرار میکنن تا بتونن واسشون راه حل پیدا کنن🚶🏼‍♀️امیدوارم که برگرده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هنو داری بهش فکر میکنی؟  بندازش دور بابا  به هر دلیلی که رفت اصلش اینه که تو رو نخاسته

تاپیک گربم ترکید 😓 اخرین کامنت تو نوتیفم از شما بود یعنی اصلا هیچ بحثی هم نشده شب میخوام تاپیک بزنم نی نی یار تگ کنم چه وضعشه :/

یک عدد چپی 

تاپیک گربم ترکید 😓 اخرین کامنت تو نوتیفم از شما بود یعنی اصلا هیچ بحثی هم نشده شب میخوام تاپیک ...

بیشعور ها حتماً واست گزارش زدن 

بزن 

ولی رسیدگی نمیکنن اصلا 

سایتشون بی در پیکر شده یه پسر امد امروز توهین کرد هنوز کاربریش پابرجاست 

انگار نه انگار

Baby , angels like you cannot fly to hell with me

بیشعور ها حتماً واست گزارش زدن  بزن  ولی رسیدگی نمیکنن اصلا  سایتشون بی در پیکر ...

امروز صبح یه تاپیک از سگ زده بودن قبل تاپیکم دیدیش؟ اونجا اومدن چرت گفتن و موفق شدن بترکونن حالا منم چون لجم گرفت تاپیک زدم ولی هم گربه دارم نمیتونن زر بزنن نجسه هم اصلا یجوری نوشتم ک اگه کسی فرهنگشم نداره نتونه کامنت زشت بزاره خجالت بکشه اما بیخیال این قضیه نمیشم 😂😂 منم چند تا مزاحم داشتم فقط یکیشون که چون خیلیدیوونه بود تاپیک پربازدید شد تعلیق کردن بقیه راست راست راه میرن تو سایت همین پسره کیا۳۶۵ خیلی زبون بازه به بهونه حرف معمولی هم لاس میزنه ،، یه بارم ازش پست جنسی دیدم گزارش زدم ولی مثل اینکه پارتی داشتن اینجا هم جواب میده 😂😂😂 اصلا تاحالا مردی نبوده که ثابت کنه اینجا با نیت خیر حضور داره😂

یک عدد چپی 

امروز صبح یه تاپیک از سگ زده بودن قبل تاپیکم دیدیش؟ اونجا اومدن چرت گفتن و موفق شدن بترکونن حالا منم ...

نه اون تاپیک رو ندیدم 

بابا اینا کلا گروهی کار میکنن یه هو میریزن تو یه تاپیک باعث ترکیدن چند نفر میشن خودشون هم هر زری بخوان میزنن ولی لغو شدنی در کار نیست 

اون کاربر مرد رو ندیدم این یکی دیگه هست نی نی یار هم براش تگ کردم ولی رسیدگی نکردن اصلا 

انگار اینجا چاله میدونه هر کی با هر فرهنگی میاد زر میزنه 

رسیدگی هم که صفر به قول تو کاربرای مرد هم راست راست دارن راه میرن 

بابا معلومه که دنبال چین بین این همه زن 

نه اون تاپیک رو ندیدم  بابا اینا کلا گروهی کار میکنن یه هو میریزن تو یه تاپیک باعث ترکیدن چند ...

آره اصلا وقتی حیوون داری یه نفر میاد میگه مریضی میگیری این چه حرفیه مثلا ؟ آره خیلی به فکر ما هستن که میان اینطوری میگن 🙄 بی شعوریه دیگه 

جات خالی بود یه نفر مامانش دامپزشک بود هرچی اینا چرت میگفتن ریپلای میکرد آی حال کردما حتی یدفعه بلند گفتم سیکتیر کردیشون داییم و زنداییم اتاق بغلی بودن خخخ

اون کیا رو حتما میبینی از بس پرحرفه حربه اش اینه که خودشو خیلی منطقی و مهربون نشون میده تو دامش نیفتی مثل من 😐🤓

یک عدد چپی 

آره اصلا وقتی حیوون داری یه نفر میاد میگه مریضی میگیری این چه حرفیه مثلا ؟ آره خیلی به فکر ما هستن ک ...

اره بابا زر زیاد میزنن که نجسه و مریضی میاره 

یکی نیست بهشون بگه به تو چه اخه تو رو سننه 

بابا اینا رو ولشون اصلا سرشون حرص نخور 

دمش گرم😂🤌🏻 

امیدوارم نمبینمش اگه مردی با هام هم کلام بشه دهنشو سرویس میکنم 

تو افتادی تو دامش دایی؟🤣