2777
2789

ببینین ما چند وقت پیش میخواستیم خونه مونو عوض کنیم، طلاها و ... رو فروختم، از برادر شوهر بزرگم شماره حساب گرفتیم پول ها رو ریختیم ب حساب اون چون شماره حساب همسرم نمیشد ریخت ... حالا اینا هیچی

بعد اون رفت و هزینه خونه رو داد و ...

همه ی پولایی ک به حسابش ریختیم فلان قیمت شد خونه فلان قیمت، ۳ میلیون در نهایت موند تو حسابش از پولای ما

در حالیکه اون اشتباه حساب کرد فکر کرد یه مقدار بهمون کمک هم کرده حدود ۱۰ میلیون😐😐😐

منم برا شوهرم توضیح دادم ولی شوهرم ب شدت خجالتیه هیچ جوره روش نمیشد بره بگه که پول مون رو بدن

تا امروز ... که رفتم پیام دادم از گوشی شوهرم به برادرشوهرم که حساب کردیم سه تومن از پول هامون دست شماست بی زحمت اگه لازم ندارید برامون بریزید اگر هم لازم دارید باشه جبران زحمت هاتون

و الان شوهرم فهمیده ب شدت عصبانیه،😐 ب نظرتون کارم اشتباه بوده ... من ی انگشتر فروختم ک سه تومن شد خب چرا نباید به برادرشوهرم میگفتیم ... کارمون زشت بوده الان؟؟

خجالت چیه شاید کلاه برداره طرف

این کاربری دست دو نفره  عاقلان نقطه پرگار وجودند اما عشق داند که در این دایره سرگردانند . مَن به چشمان خود دیده اَم که هَر زن میتواند یک ارتش باشد  با احمق و جاهل بحث نکن اگه گفت ۱+۱=۵بگو باشه حق با شماست برو حالش ببر😽

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حساب حساب کاکا برادر ولی اینکه از گوشی شوهرت پیام دادی دخالت تو حریم خصوصی شوهرت بوده خودت باید زبون داشتی و به برادرش شوهرت وقتی شرایطش بود یا حساب کتابی بود میگفتی و شفاف سازی میکردی

الهی گاهی نگاهی 
شوهرت حق داره ناراحت بشه باید از راه دیگه وارد میشدی ولی من خودمم بودم کار تو رو میکردم بالاخره ک حر ...

😂😂😂 خداییش چند ماهه هر روشی میذارم جلو پای شوهرم , قبول نمیکنه ک ازون طریق پولمون رو بگیریم .

نه بابا برادرشوهرمه ولی خب اون پول منه دستش ... من انگشترمو فروختم سه تومن میتونستم نفروشم🥺

بنظرم بازم خجالت نداره رک بگین 

این کاربری دست دو نفره  عاقلان نقطه پرگار وجودند اما عشق داند که در این دایره سرگردانند . مَن به چشمان خود دیده اَم که هَر زن میتواند یک ارتش باشد  با احمق و جاهل بحث نکن اگه گفت ۱+۱=۵بگو باشه حق با شماست برو حالش ببر😽
 حساب حساب کاکا برادر ولی اینکه از گوشی شوهرت پیام دادی دخالت تو حریم خصوصی شوهرت بوده خودت بای ...

من یه سری بهشون گفتم قبول نکردن چون حرف منو قبول ندارن ... باید خود شوهرم میگفت که روش نمیشد بگه 

بعدشم امروز متوجه شدم پنهانی با همین داداشش داره ی چیزیو میخره حرصم گرفت گفتم بهترین موقعیته که هم جبران کنم هم حقمونو بگیرم

چه قشنگ دو موضوع رو از هم جدا کردی .چرا کسی اگر کمک میکنی بعد چند وقت میشه وظیفش؟؟؟؟

آخه لاقل بدونه که بهمون توی خرید خونه کمک نکرده و منت نذاره رو سرمون و اگه دوست داره پولمون دستش باشه ولی باید بدونه که پولمون دستشه