2777
2789

تو رو خدا گزارش نزنید الکی. اعصابم خورده . دعوامون شده . اعصاب ندارم. 

وقتی دوباره خدا خواسته حامله شدم گفتم لوله هامو میبندم . گفت نه نمی‌خواد خودم میبندم. ۹ ماه تمااااام گفتم برو ببند گفت بذار زایمان کنی میرم. الان ۴۰ روز نشده زایمان کردم. هر چی میگم میگه نه نمیرم. من دختر می‌خوام. ااای خداااا مگه بچه شوخیه. مگه الکیه. کی میخواد خرج ۴ تا بچه رو بده. جونی برام نمونده. کاملا سررررد شدم. میام صفرررر صفررررر. دو ماه بیشتره جدا می‌خوابیم. اصلا دلم نمی‌خواد حتی بغلم کنه. نمی‌فهمه آسیب دیدم. نمی‌فهمه اذیت شدم. چیکار کنم . 

دوستم با دستگاه حامله شدم. خودم به قرص هورمونی حساسیت دارم. میخورم فوری بالا میارم. معده درد شدید میشم. دفعات قبل مثلا جلوگیری میکردیم با کاندوم . کلی چک میکردم مراقب بودم شک میکردم قرص اورژانسی میخوردم. اما باز نمی‌دونم از کجا حامله شدم . خدایا چیکار کنم. 

نگید بچه رو می انداختی که گناه کبیره است و برای من با قتل هیچ فرقی نمیکنه. احساس میکنم تنها راه آرامشم بستن لوله خودم یا شوهرمه. ولی زیر بار نمیره. تو بیمارستان هم نذاشت من ببندم. چقدر ما زن ها بدبختیم ای خدا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دستگاه بزار، خطاش خیلی خیلی کمه. شانس دوستت بود که چک نکرده و جایه جا شده

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            

۳ تا پسر بچه داری اسی والان شوهرت دختر میخواد درسته 

فروش داروهای گیاهی نظیر انواع قرصهای لاغری .چاقی.لزل(گلوتاتیون)سفیدی کل بدن . کرمهای سفیدی صورت وازبین بردن لک وکک ومک . کرمهای جوانساز دست وصورت . ابرسان قوی صورت . قرص هیربست وهیرتامین اصل . اسکرابهای صورت وبدن . انواع ماسک . وخیلیی چیزهای دگه امکان ارسال ب سراسر کشور (خواهرای عزیزم من کلی احترام واستون قائلم پس با طعنه وکنایه ریپلای نکنید )
اجازه شوهر میخواد. یعنی تو بیمارستان شوهر باید امضا کمه بستری کنن

بعد اگه شوهرت بخواد ببنده اجازه تورو نمیخوان؟

خداجون مرسی ک هوامو داری نمیذاری بره چوب لا چرخ بدون به یادتم همیشه همه جا مهم نیست باشه روز یا شب :)
۳ تا بچه داری؟ خوب حالا حرص نخور تازه زایمان کردی  ولی کوتاه نیا اصلا

۴ تا دارم. 

سه تا پسر. یه دختر. میگه باز دختر می‌خوام. کلا میخواد لج کنه. میخواد اذیت کنه. بهش گفتم تا نبندی جدا می‌خوابیم. 

۴ تا دارم.  سه تا پسر. یه دختر. میگه باز دختر می‌خوام. کلا میخواد لج کنه. میخواد اذیت کنه. بهش ...

وایی عزیزم خدا برات حفظشون کنه اشتباه نکنی دوباره بچه بیاره ب فکر سلامتیت باش 

فروش داروهای گیاهی نظیر انواع قرصهای لاغری .چاقی.لزل(گلوتاتیون)سفیدی کل بدن . کرمهای سفیدی صورت وازبین بردن لک وکک ومک . کرمهای جوانساز دست وصورت . ابرسان قوی صورت . قرص هیربست وهیرتامین اصل . اسکرابهای صورت وبدن . انواع ماسک . وخیلیی چیزهای دگه امکان ارسال ب سراسر کشور (خواهرای عزیزم من کلی احترام واستون قائلم پس با طعنه وکنایه ریپلای نکنید )