2777
2789
عنوان

بیایین از تجربه عمل بینی بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 638 بازدید | 26 پست
نه اصلا بالا نیاوردم 

پ چرا میگن بعدش بالا میاری 🥲🥲

واسه‌رسیدن‌منوعشقم‌وخوشبختیمون‌یه‌صلوات‌میگی❤️😘گفتی بگو برات حمد بخونم قشنگم🦋🙏🏻دیگه داره میشه ۸سال که خونوادم رضایت نمیدن🥲خدایاکمکم کن🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پ چرا میگن بعدش بالا میاری 🥲🥲

هر کسی بدنش فرق میکنه.  من تا دو روز بعد عمل خوابم میومد(بخاطر داروی بیهوشی) فقط میخوابیدم. یکی دیگه چند ساعت بعد عمل که حالش بهتر شد رفت بیرون دور دور. خب انسان با انسان فرق داره

پیش کدوم دکتر میخوای بری برای عمل ؟ هزینش چقدره ؟ 

زاهدان،شاهین بنایی،هزینه شد۲۵

واسه‌رسیدن‌منوعشقم‌وخوشبختیمون‌یه‌صلوات‌میگی❤️😘گفتی بگو برات حمد بخونم قشنگم🦋🙏🏻دیگه داره میشه ۸سال که خونوادم رضایت نمیدن🥲خدایاکمکم کن🤍

سلام عزیزم شما با دکتر بنایی عمل کردین ؟ راضی هستین ؟

اره عزیزم یسال که عمل کردم فوق العاده راضیم 

عزیزم شما بینیتون استخونی بوده یا گوشتی از من گوشتیه میخوام برم پیش بنایی نمیدونم خوب در میاره یا نه

گوشتی بود عزیزم بهم گف ۴۰درصد تغییر میکنه نه بیشتر ولی من راضیم 

راضی بودین میشه از عملتون بگین

فوق العاده دست سبکی دارن بعد عمل اصلا بالا نیاوردم عالی بود عملش 

از نتیجه راضیم بااینک بینی گوشتی داشتم بقیه زیباجوهاشم دیدم خیلی خفنه کاراش