2777
2789
شیش روزه بچم تب میکنه عفونت نداره دیشب بردم بیمارستان هر چی ازمایش بود گرفتن گفتن هیچ مشکلی نداره.سنوگرافیم کردن سالمه ولی این تب چیه اخه اونوقت سرفه هم داره
ببخشید مدفوع میکنه؟ پسر من یه بار اینطور شد دلیلش یبوست بود.
خدایا در برابر عظمت و بزرگیت سر به سجده میگذارم.... خدایا برای نعمتی که به من دادی شکر . خدایا تمام دوستانم را از این نعمت بزرگ بهره مند کن.آمین یا ارحم الراحمین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید چیزی تو گلوش مونده،یا همون تول شده.من خودم با اینکه بچه نیستم ولی 7 بار تا الان اینطور شدم.ب زووووور بعد چند روز ،با کلی فشار اوردن ب خودم برای سرفه کردن،تونستم درش بیارم.چن تا دونه برنج بود ک چرکی شده بودن
من واقعا دفه اول از پا دراومده بودم.ی حس خیییلی بدی تو گلوم بود.بعد از ی نفر شنیدم همچین چیزی ممکنه.بعد ک دراومد راحت شدم فورا خوب شدم.فقط جاش ی کم درد داشت و التهاب داشت.آب نمک گرفتم چن روز خوب شد.