2777
2789

خانوما من حدود ی ماهه قسمت گوشه داخلی چشمم و کنار های بینیم به سفیدی میزنه و من به شدت از بیماری ویتیلگو میترسم، تو کل طایفه همچین بیماری نبوده، من رفتم تو شهر خودم دوتا دکتر یجورایی گنگ حرف زدن، نه گفتن هست نه نیس، گفتن بسپار ب طبیعت، منم از نگرانی از نت خوندم دکتر گلفروشان رو معرفی کرده بودن رفتم تبریز، اونم نگاه کرد گف نه این اون نیس گفتم با دستگاه نگاه کن،  گف چشم ما درماتولوژیه، این اون نیس به سفیدی میزنه اما از خشکی پوستته، ی مرطوب کننده داد(من قبلنم آبرسان میزدم مارک دیگه) بعد گف شوینده نزن، من دوروزه آبرسان دکترم میزنم تغییری ندیدم، اصلا کسی این مسئله رو داشته؟ الان شک افتاده ب دلم که این با دستگاه ندید، نکنه دقیق نگفته، ممکنه کمکم کنید خواهش میکنمممم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.