2777
2789
عنوان

حال دلم خرابه

79 بازدید | 7 پست

رفیق صمیمی ۱۲سال با هم دوست بودیم بخاطر شوهر بی عقلم    با من قهره و به هیچ عنوان نمیخاد با هم حرف بزنه از اون طرف..ما اقدر با هم دوست بودیم که روزی یه ساعت حرف میزدیم با هم الان اقدر اوضاع روحیم خرابع که با یه پسر تو اینستا دارم چت میکنم دو هفته ای میشه .خدا من بکشه راحت بشم .هیچکه نیس باهاش درد دل بکنم 

شوهرم زورش میومد که من با دوستم پیام میدم زنگ میزنم از اون بر برداشته زنگ زدع به شوهر دوستم که به خانمت بگو ارتباطش قطع کنه با خانوم من ...واقعا متنفرم از شوهرم اخه تو دنیا من غیر از همین دوستم با هیچکه حرف نمیزنم و درددل نمیکردم .الان تنها شدم بخاطر همین دارم چت میکنم با یه پسره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=291090144]شوهرتو دوست داری؟[/QUO دوسشم نداشتع باشم محکومم به زندگی

ببین عزیزم حرف زدنتو با اون پسره تموم کن نباید تهعدتو نسبت به شوهرت از بین ببری ببین دلیل شوهرت برای اینکه با دوستت رابطه داری چیه که میگه تموم کن

شاید داره ب زندگیتون لطمه میزنه

بعد اینم بگم که مهم اینه تو خونه با شوهرت خیلی رابطه خوبی داشته باشین. سوهرتو زندگیتو فدای دیگران نکن . اگر دلیل منطقی نداشت بگو منم نیاز ب دوست و رفیق دارم قانعش کن