2777
2789
در چه حدیه سفید شدنت؟ کامل سفیده یا چی، برای من انگار یکی دو درجه از پوست عادیم روشنتره، رفتی دکتر؟& ...

مم خودپوستم کلا سفیده ولی این لکه ها سفید تراز پوست هستند اینم بگم یه مدت قبل هم دونه هایی

به بدنم میزد وخارش شدید که از جای خاروندن خون میومد اون تموم شد بعد اون لکه های سفیدرنگ را دیدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا فقط اخیرا شویندمو عوض کرده بودم، وگرنه آبرسانم همون قبلیه هست، اون سفیدای اون خانوم درچه حد بود ...

میگفت روی چونم زیر چونم کلللللا سفیدک زده بوده😐😐😐😐

دور لبش اینا هم بوده

در اثر خشکیه

خوب دقت کن ببین بعد شوینده صورتت اینطور نشده

شوینده صورت لافارر بگیر مخصوص پوست های خشک و حساس

من خودم درماسیف دارم اینم خیلیییی خوبه اصلا عوضش نکردم

برای ابرسان هم شرکتی ک توش هستم محصولی نداره وگرنه بهت معرفی میکردم

همش ضد لک و چین و چروک ایناست

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

میگفت روی چونم زیر چونم کلللللا سفیدک زده بوده😐😐😐😐 دور لبش اینا هم بوده در اثر خشکیه خوب د ...

چرا من تپ عید شویندمو عوض کردم اینم از اواسط فروردین متوجه شدم

با اینی ک گفتی آشنایی ندارم میشه بهم بیشتر کمک کنی؟ 

عزیزم سابلیمینال فایل صوتی آهنگ هست معمولا بدون کلام اما زیرش کدهای دستوری بصورت تلقینات مثبت داره که شنیده نمیشه صداش چون زیر آستانه مطلق شنیداری هست و سریعا توسط ذهن ناخودآگاه دریافت میشه...به منظور های مختلفی ازش استفاده میکنن...درمانی...ظاهری و غیره...

یسری خاش فرکانس داره یسری هاش نداره...معمولا با هندزفری گوش بدی بهتره 

عضو سازمان نظام روانشناسی، روان درمانی و مشاوره اختلالات فردی( افسردگی، وسواس، اضطراب و..) و مسائل و مشکلات بین فردی و روابط، مشاوره پیش از ازدواج. اجرا و تفسیر تستهای تخصصی روانشناسی. مشاوره آنلاین و حضوری. 
عزیزم سابلیمینال فایل صوتی آهنگ هست معمولا بدون کلام اما زیرش کدهای دستوری بصورت تلقینات مثبت داره ک ...

مثلا تو یوتیوب سرچ کن به انگلیسی سابلیمینال برای رفع مشکلات پوستی...کلی برات میاره...دستور العملش نگاه کن سازنده اش به چه عنوانی اینارو گذاشته...گوش کن و استفاده کن...

من خودمم استفاده کردم برای آلرژیم...و نتیجه میده...ولی یکم ادامه بده مثلا یه چندروز چند هفته یا ماه...گرچه با همون بار اول هم نتیجه میده اما برای تثبیتش تو ذهن ادامه بدی بهتره....

قبل خواب هم خوبه خیلی گوش بدی که ذهن تلقین پذیره بقیه مواقع هم میشه...

عضو سازمان نظام روانشناسی، روان درمانی و مشاوره اختلالات فردی( افسردگی، وسواس، اضطراب و..) و مسائل و مشکلات بین فردی و روابط، مشاوره پیش از ازدواج. اجرا و تفسیر تستهای تخصصی روانشناسی. مشاوره آنلاین و حضوری. 
عنوانشو مینویسی برم گوش کنم؟ 

ببین آیدی تلگرامم می‌نویسم برات، بهم پیام بده 

برات تو تلگرام بفرستم چند تایی دارم حاضر آماده ست...