2777
2789

خسته شدم 

کم آوردم 

بهترین چیز رو هم بخرم  عاشقش میشم بعد مال بقیه رو ببینم زود دلمو میزنه کلا هی قیاس میکنم همه چیزو با خودم 

لطفا سرزنشم نکنید ففط راهنمایی کنید 

تنها راهش اینه که خودتو مقایسه نکنی و چیزایی که داری رو دوست داشته باشی. هیچ راه دیگه‌ای نداره. وقتی ادم میدونه مشکل کجاست فقط باید انجامش نده، مثل کسی که میدونه پشت فلان دیوار چاهه و هر روز میره و میفته تو چاه و به بقیه میگه راهنمایی کنین چطپر تو چاه نیفتم، جواب فقط اینه که تو که میدونی چاه کجاست، خب نرو 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونی هرچقدر که به داشته های بقیه نگاه کنی و بخوای مثل اون بشی بدتر از زندگیت عقب میمونی؟ الان برادرشوهر من همین وضعیت و داره. با اینکه درامدش از همه بهتر ولی هر روز عقب تر میره بخاطر چشم و همچشمی

وااای پسرم یک دوستی تومدرسه داره هرچی پسرم بخره فرداش اون میره میخره پدرومادرش هم‌مثل خودشن انقدر بد ...

چه جالب فکر میکردم این قضیه فقط برا خانما مهم باشه و پسرا بی خیالتر باشن

🔹️🔷️🔹️اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم🔹️🔷️🔹️
وااای پسرم یک دوستی تومدرسه داره هرچی پسرم بخره فرداش اون میره میخره پدرومادرش هم‌مثل خودشن انقدر بد ...

ن من نمیخرم چون از قبل خریدم فقط غصه میخورم 

نه وسیله همه چی 

کلا احساس بدی دارم

تنها راهش اینه که خودتو مقایسه نکنی و چیزایی که داری رو دوست داشته باشی. هیچ راه دیگه‌ای نداره. وقتی ...

کاملا درسته ممنون

هر بار به خودم قول میدم دیگه مقایسه نکنم بعد چندروز باز تکرار میکنم 

اینو ثابت کردی مرغ همسایه غازه.....

اصلا بهش فکر نکن چونکه اشتباه میکنی به داشته های خودت اهمیت بده  کاری به دیگران نداشته باش .

.single.          هستم اگر می روم خوشتر ازین پند نیست  //  بسته به زنجیر را لیک خوش آیند نیست // //  عمر گذر کرده را غرق تماشام شدم////سینه کشان همچو موج، راهی دریا شدم//☆ https://rubika.ir/kia365365                    ali365365kia@gmail.com
آره حداقل اینه آرامش درونی ندارم دیگه 

اره دقیقا. نه آرامش درونی داری نه میتونی به هدف های خودت فکر کنی. کم کم تو زندگیت فقط یه بخش ناقصی از هدف های اطرافیانتو دنبال میکنی. واسه همین از الان بهش دامن نزن اگه سنت کمه

کاملا درسته ممنون هر بار به خودم قول میدم دیگه مقایسه نکنم بعد چندروز باز تکرار میکنم  

عزت نفست رو بالا ببر و خودت رو دوست داشته باش، فایلای روانشناسی زیادی در این مورارد هست. این مشکلات مقایسه کردن و دوست نداشتن خود که خیلی از ماها باهاش سروکار داریم فقط به خاطر تربیت نااگاهه و نادرست پدر و مادرهامون هست که توی بچگی مدام در حال مقایسه بچه‌هاشون با دیگران هستن. ی سرچی بزن در مورد ۱۸ تله زندگی، ببین کدومش رو داری. چون هر کدوم از ما بخاطر رفتارای نامناسب که توی بچگی باهامون داشتن ممکنه توی یکی یا چند تا تله روانی گیر افتاده باشیم که با دونستنشون و شناخت بهتر خودمون میتونیم خیلی راحت تر برطرفشون کنیم و زندگیمون رو در جهت مثبت ادامه بدیم