2777
2789

سلام بچه ها من همسرم کارگره قبلا یه خونه خریدیم باهزار جور وام و یه ماشین که باردار شدم بچم زود دنیا اومد و کلی هزینه بیمارستان و عمل مجبور به فروش خونه شدیم.ماشینمون هم تصادف شدید شد کلا ضرر کردیم الان مستاجریم باقسطایی که قبلا برای خونه و ماشین برداشته بودیم😔بخدا از مستاجری خسته شدم دیگ نمیکشم.خواهش میکنم اگ کسی میشناسین وام ازدواج ....امتیاز وامشو بفروشه بمن راهنمایی کنین حداقل یه خونه کوچیک بخریم

اسی نمیفهمم مگه هزینه بارداری چقدر شد که خونه فروختی😶😶😶یعنی به این راحتی خونه میفروشید؟؟؟

درضمن در اینجور مواقع ابتدا ماشین را میفروشن نه خونه

⚘تونستم کمکی به شما دوست عزیز کنم ' !!یه فاتحه برا پدر مهربونم بخونید .....⚘بدترین روز شهریور۹۹👌🌺
اسی نمیفهمم مگه هزینه بارداری چقدر شد که خونه فروختی😶😶😶یعنی به این راحتی خونه میفروشید؟؟؟ درضمن ...

عزیزم هزینه زایمان نبود 40روز بچم ان ای سیو بستری بود که15ملیون هزینش شد و هزینه عمل انحراف چشم هم 14ملیون ما خونمون فروختیم80ملیون.این هزینه رو دادیم بقیشم رهن کردیم خونه.ماشینمون اونموقع سر یه تصادف کوچیک شکایت داشت نمیشد فروخت.خدا برای کسی نخواد ولی ادم تو شرایطش نباشه نمیتونه درک کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.