2777
2789
عنوان

تابخاریو جمع کردم بارونوسرما اومد

207 بازدید | 35 پست

شمالیم،چندروزه پشت سرهم بارونه خداروهزار بارشکر زمستون زیاد نبارید,الان میباره.همین من بخاریو جمع کردم لباس زمستونی رو جمع کردم سردشد الان خونه مامانمم بخاری زیاد زیرپتو.با پالتو اومدم😬😬هوای شهر شما چطوره؟؟

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دیشب بخاری روشن کردم خیلی سرده 

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

خداروشکر عجب بارونی باریدا😍سه روز پشت هم

خیلی وقت بود اینجور ندیده بودم.

خدا رحمش بیاد بهمون بازم بارش داشته باشیم

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

مشهدم سرده و بارندگی

خیییلیییی دوست دارم. خیلی. میمیرم براتتتت دوست دارم به کللل دنیا بفهمونم که چقد دوست دارم و برام عزیزی. از ته دلم عاشقانه دوست دارم. تا آخر دنیا دوست دارم.تا آخر آخره دنیا. دنیاها بیادو بره دوست دارم. . 

ماهم زیر کولریم

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم

منم دقیقا الان داشتم به همین فکر میکر م‌که تا بخاری رو جمع کردیم هوا خنک شد. البته ما مشهدم و فقط همین امروز صبح یکم خنک. ولی چون بچه هام خیلی سرفه میکنن همینقد سرما هم سرفه شونو بیشتر میکنن. آب جوش گذاشتم رو گاز که یکم هوای خونه بهتر بشه

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن 
منم دیشب بخاری روشن کردم خیلی سرده 

اره کلا سرماوبارونه بهاری نیست مثل پاییزسرده

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم

الهییییی😍 چ خووووب 

بازون حس خوبی بهم میده

منم یکی از روستاهای  استان فارسم از دیشب تا الان کولر روشن بود🥴

دعا کنین تا سال دیگه من برم سرکار معلمی..شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراست ..دعام کنین من جایی برم سرکار معلمی ! توروخدا دعام کنید من هیچ کسیو ندارم ،دعام کنید که دستم بره تو جیب خودم.

کوره پزان داریم ما😁

وایی کجایین

در حیاط بازه منم ولو شدم رو مبل باد خنک میاد. ظهر از گرما ابپز میشیم

شده تنهاترین بشی؟بیشترین فشارو همه بیارن رو تو؟ حالت جوری بشه که انگار همه حالتو می‌فهمن ولی براشون مهم نیست؟ یا حس میکنی فقط تو یه چیزیایی رو میفهمی یا یه چیزایی برات مهم هس که بقیه نیست و نمیفهمن؟ تبریک میکنم تو دوست منی❤