ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
خیییلیییی دوست دارم. خیلی. میمیرم براتتتت دوست دارم به کللل دنیا بفهمونم که چقد دوست دارم و برام عزیزی. از ته دلم عاشقانه دوست دارم. تا آخر دنیا دوست دارم.تا آخر آخره دنیا. دنیاها بیادو بره دوست دارم. .
من هرگز از رحمتخدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم
منم دقیقا الان داشتم به همین فکر میکر مکه تا بخاری رو جمع کردیم هوا خنک شد. البته ما مشهدم و فقط همین امروز صبح یکم خنک. ولی چون بچه هام خیلی سرفه میکنن همینقد سرما هم سرفه شونو بیشتر میکنن. آب جوش گذاشتم رو گاز که یکم هوای خونه بهتر بشه
منم یکی از روستاهای استان فارسم از دیشب تا الان کولر روشن بود🥴
دعا کنین تا سال دیگه من برم سرکار معلمی..شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراست ..دعام کنین من جایی برم سرکار معلمی ! توروخدا دعام کنید من هیچ کسیو ندارم ،دعام کنید که دستم بره تو جیب خودم.
در حیاط بازه منم ولو شدم رو مبل باد خنک میاد. ظهر از گرما ابپز میشیم
شده تنهاترین بشی؟بیشترین فشارو همه بیارن رو تو؟ حالت جوری بشه که انگار همه حالتو میفهمن ولی براشون مهم نیست؟ یا حس میکنی فقط تو یه چیزیایی رو میفهمی یا یه چیزایی برات مهم هس که بقیه نیست و نمیفهمن؟ تبریک میکنم تو دوست منی❤
گهگاهی مغازه های همسایه یا مشتری ها تیکه مینداختن چرا هنوز بخاری رو جمع نکردی. خوشبختانه فشارهاشون باعث نشد جمع کنم . امروز احتمالا لازم بشه. البته فقط شمعک رو روشن کنم کافیه به نظرم