من مادر بودن رو انتخاب کردم چون زیباترین و با ارزش ترین شغل دنیاست😍☺️... مادر بودن یعنی تو واسطه ی خلقت و پرورش والا ترین محصول عالم شدی 🥰یعنی انسان! ✨...!..بقای بشر و بالندگی و رشد استعداد های درونی انسانها و حفظ سلامت روحی جامعه به این شغل وابسته است..ارزشش رو بدونیم و هرگز تحقیرش نکنیم:) ممنون میشم درخواست دوستی ندید🙏
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بستگی به بچه هم داره .من دخترم از اول سختی داشت هنوزم که ۱۰ سالشه سختی داره یعنی سرویس شدیم از دست غ ...
سلام عزیزم ببخشید دخترتون چطور غر میزنه دختر منم ۶ سالشه خیلی غر میزنه نوزادی و کودکی راحتی داشت ولی خوب من خیلی وسواس به جرخ دادم و این دخترمم بشدت غر غرو شده لباسش یه قطره اب بپاشه عوض میکنه یا پتوش صاف نباشه بالش حتی موقعی که میره دستشویی شلوارشو تا میکنه مرتب مساوی خیلی کاراش رو مخمه واقعا
ممنون عزیزم چند وقتشه ؟؟؟؟ تا وقتی نوزاده باهاش بخواب انقدر کیف میده میخوابه بعد که دیگه هوشیار هوش ...
5 ماهشه گلم... نه بابا خواب کجا بود وقتی خوابه باید به هزاران کار عقب افتاده برسم
آره دیگه اینم هست ولی آدمو صبور میکنن. این خوبه من برام تعجب انگیزه چطور 5 ماهه شب ها خوب نمیخوابم ولی اعصابم سر جاشه و اونقدرا بهم سخت نمیگذره
من مادر بودن رو انتخاب کردم چون زیباترین و با ارزش ترین شغل دنیاست😍☺️... مادر بودن یعنی تو واسطه ی خلقت و پرورش والا ترین محصول عالم شدی 🥰یعنی انسان! ✨...!..بقای بشر و بالندگی و رشد استعداد های درونی انسانها و حفظ سلامت روحی جامعه به این شغل وابسته است..ارزشش رو بدونیم و هرگز تحقیرش نکنیم:) ممنون میشم درخواست دوستی ندید🙏
نگو بابا اینجورام نیس. من منظورم این نیس مثل قبل بچه دار شدن دستم خالی بشه و راحت بخوابم اینا. اون که قطعا نشدنیه
ولی دوست ندارم گریه کنه و بدموقع بیدار بشه
واقعا دخترم یعنی تا چهار ماگی تا ساعت چهار یا رو پامون بود یا تو بغل ، تا یاعت چهار میشد میخوابید یع ...
اون بخاطر کولیکش بود گلم. نی نی منم ساعت مشخصی اینجور میشه
اونا عیب نداره به نظرم، البته باید برسم به اون سنش تا بگم
سلام عزیزم ببخشید دخترتون چطور غر میزنه دختر منم ۶ سالشه خیلی غر میزنه نوزادی و کودکی راحتی داشت ولی ...
وسواس داره . دختر من مثلا میخوایم بریم براش خرید هی میگه آره اینجا که میخواید برید نداره یا اینکه من میخوام اصلا پیدا نمیشه به حالت غر زدنا یعتی از لحظه حاضر شدن تا برسیم مغازه اینا رو میگه پشت هم . بعد که میریم اگر داشت که هیچ اگر نداشت بازم غر میزنه اینو نمیخوام ، یا دیدید پیدا نشد یا خیلی چیزای دیگه . نمیدونم چیکارش کنم .مشاور گفت اوایل که بچه دوم بدنیا اومده خیلی بهش گیر دادید مثلا ببین تو انقدر بدی اذیت میکنی ولی ما خوبیم حس بد بهش دادیم الان این طور شده ولی برای دختر شما همون حس بد دادن بهش باید باشه که به شکل وسواس نشون داده میشه بهتون .