2777
2789

کدوم گزینه و چرا؟ 

0_4 ماهگی

4_8 ماهگی 

8 تا یکسال 

1_2 سال

من مادر بودن رو انتخاب کردم چون زیباترین و با ارزش ترین شغل دنیاست😍☺️... مادر بودن یعنی تو واسطه ی خلقت و پرورش والا ترین محصول عالم شدی 🥰یعنی انسان! ✨...!..بقای بشر و بالندگی و رشد استعداد های درونی انسانها و حفظ سلامت روحی جامعه به این شغل وابسته است..ارزشش رو بدونیم و هرگز تحقیرش نکنیم:)                ممنون میشم درخواست دوستی ندید🙏

هرکدوم سختی مربوط به خودشو داره ولی راه ک میفتن وبازی یاد میگیرن بهتره همون 1تا2

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد از پنج سال ولی تو اینا که گفتی یک تا دو سال ولی کلا سخخخخته

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
ببین کلا هر دوران سختی خودشو داره من ۶ ساله دارم از دست کاراش و زبونش روانی شدم ۲ ساله دارم باز اونم ...

دور از جونت 😍... خدا حفظشون کنه فسقلی من دو ساعته نمیخوابه :) 

من مادر بودن رو انتخاب کردم چون زیباترین و با ارزش ترین شغل دنیاست😍☺️... مادر بودن یعنی تو واسطه ی خلقت و پرورش والا ترین محصول عالم شدی 🥰یعنی انسان! ✨...!..بقای بشر و بالندگی و رشد استعداد های درونی انسانها و حفظ سلامت روحی جامعه به این شغل وابسته است..ارزشش رو بدونیم و هرگز تحقیرش نکنیم:)                ممنون میشم درخواست دوستی ندید🙏
مادر نیستم ولی طبق تجربه اطرافیان بچه وقتی راه میفته دردسرای زیاادش شروع میشه.قبلشم هست ولی خب حداقل ...

نه بابا ساکن کجا بود هی میخواد بغل باشه و سر پا😂

۱تا۲سال 

آخیش خیالم راحت شد   نگران بودم الان اوقات راحتیم باشه    

بستگی به بچه هم داره .من دخترم از اول سختی داشت هنوزم که ۱۰ سالشه سختی داره یعنی سرویس شدیم از دست غر زدناش . ولی پسرم تا ۴ سالگی انقدر آروم بود که نگو . اصلا سختی در موردش حس نکردم . ولی از اون به بعد جیگرمون رو درآورد.  

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم   
دور از جونت 😍... خدا حفظشون کنه فسقلی من دو ساعته نمیخوابه :) 

ممنون عزیزم چند وقتشه ؟؟؟؟

تا وقتی نوزاده باهاش بخواب انقدر کیف میده میخوابه بعد که دیگه هوشیار هوشیار میشه نمیتونی بخوابی اعصاب خورد میشه 

بزرگم میشن از جیش گرفتن غذا خوردنشون مثل بزرگه من میگفت خودت بده من خودم غذا نمیتونستم بخورم بهش غذا میدادم خداروشکر سرو روشو کثیف نمیکرد ولی کوچیکه میگه خودم بخورم همه جارو بهم میریزه تا دو قاشق بخوره 

به نظر من ۴ تا ۸ ماه .دختر من تا ۴ ماهگی بیشتر گریه کرد ولی بعد اون کولیکش خوب شد یکم نفس کشیدم بع ا ...

من میگم هرکار میخواد بکنه فقط گریه نکنه