2777
2789
عنوان

خانومایی که لیزر کردن 👋🏻👋🏻

508 بازدید | 66 پست

من با دستگاه کندلا میرم ولی برای صورتم اولین جلسه هست میخوام برم موهای روی بینیم رو هم لیزر بکنم؟بعدشم الان میگن فاصله شیو و لیزر باید ۲۴ ساعت باشه من ساعت۱بعداز ظهر وقت گرفتم ولی الان تازه شیو کردم فاصلش کمه مشکلی پیش میاد؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نزن بدبخت میشی. کلفت میشه. اصلا صورت و نزن . نمیگن که کلفت میشه واسه پولش . من زدم ن تنها جواب نداد بلکه افتضاح و کلفت شد اونجاهایی که نداشتم کلفت کلفت دراومد. خیلی پشیمونم.

❤💫💫یا حبیب من لا حبیب له؛ یا طبیب من لا طبیب له ؛ یا انیس من لا انیس له؛ یا راحم من لا راحم له؛ یا صاحب من لا صاحب له؛ یا فخر من لا فخر له؛ یا عماد من لا عماد له؛ یا سند من لا سند له .💫❤💫💫💫💫❤یا الله. توکلت علی الله. 💫❤
منم خیلی دوست دارم برم. کاش این ماه بشه برم. شما کدوم قسمت بودنتون رو لیزر کردید چند وقته؟ خوب بوده؟ ...

من فول بادی رفتم الان جلسه دوم جلسه اول شوهرم نزاشت به صورتم بزنم گف ببین اول پوست بدنت به مشکل نخورد جلسه بعد صورتت و بکن

من فقط برا پشت لبم چند سال پیش رفتم ولی بعد اتمام دوره باردارشدم و شیردهی و اینا،،الان باورتون میشه باز رفتم دورش کامل چندین مرحله برا پشت لبم ...بازم در میان ،بشون میگم چرا میکن متاسفانه لیزر همینه جواب قطعی نمیگیری هی چندماه ی بار بابد بیایی ،،زورم میاد برا ی پشت لب ۱۵۰ میدم ،،حس میکنم دستگاهشون خوب نیست ،،،بنظرتون چرا مشکال از منه یا دستگاه ؟ بنظرتون برم ی جای دیگه ؟ اخه زبر هم‌نبودن خیلی ،پشت لبم تیره شده بود اونزمان ک رلتم لیزر گردم ،،مشکل هورمونی هم ندارم 

خداوندا  تو پناهم باش دستم را بگیر 

کل دنیا فقط موهای زخیم را انجام میدن. شما اگر بینیتو بزنی موهای کرکیش تبدیل به موهای زائد و کلفت میشه. نصیحت خوهرانه به همه دوستای گلم. هر جا کرکیه نزنید. فقط موی زخیم نثل پا یا بیکینی زیر بقل بزتید

❤💫💫یا حبیب من لا حبیب له؛ یا طبیب من لا طبیب له ؛ یا انیس من لا انیس له؛ یا راحم من لا راحم له؛ یا صاحب من لا صاحب له؛ یا فخر من لا فخر له؛ یا عماد من لا عماد له؛ یا سند من لا سند له .💫❤💫💫💫💫❤یا الله. توکلت علی الله. 💫❤