2777
2789
عنوان

روزای تعطیل

127 بازدید | 12 پست

روزای تعطیل چیکار میکنین کجا میرین من دارم از دلتنگی میمیرم ولی شوهرم ...

# الهی بمیرم برای خودم که همیشع تنهاااااام😞😢الههههی بمیرم که هیچکس بفکرم نیست 😭😭😭الهی بمیرم که همیشه زیادیم ...💔

مثلا فردا تعطیله باز منم و بچه هام تنها تو خونه با دلتنگی 

😢😭😭

# الهی بمیرم برای خودم که همیشع تنهاااااام😞😢الههههی بمیرم که هیچکس بفکرم نیست 😭😭😭الهی بمیرم که همیشه زیادیم ...💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودش میدونه چقدر دلتنگم چقدر تنهام لازمه هر سری بگم باغ نرو من دلتنگم؟آیا نباید خودش دلش تنگ باشه؟بگه این هفته جمعه میخوام باهم باشیم ؟؟😭😭😭

خودش میدونه چقدر دلتنگم چقدر تنهام لازمه هر سری بگم باغ نرو من دلتنگم؟آیا نباید خودش دلش تنگ باشه؟بگ ...

چرا شوهرت اونجا رو ب پیش تو ترجیح میده ؟ شاید اونجا بهش خوش میگذره شاید اینجا اعصابش خورده ... ب این فکر کن ‌‌‌‌‌‌‌‌‌ببینن مشکل کجاست 

چرا شوهرت اونجا رو ب پیش تو ترجیح میده ؟ شاید اونجا بهش خوش میگذره شاید اینجا اعصابش خورده ... ب این ...

نه میرن کار میکنن

امروز دید ناراحتم گفت نمیرم باغ میخوام باهم بریم منم گفتم نمیرم ،آخه تا دید من ناراحتم گفت باهم بریم،من دوست دارم خودش بگه اصلا دلم شکسته ازش ،الانم پیام میده ناهار بزار میام بریم بیرون 😏😏😏😏

آخی گلی  منم آخرین بازی از در خونه رفتم بیرون سه اسفند بود 😶  امیدوارم شرایطم بهتر بشه ...

چرا از اونموقع بیرون نرفتی؟دوست نداری بری یا چی؟تو خونه چیکار میکنی؟

نه میرن کار میکنن امروز دید ناراحتم گفت نمیرم باغ میخوام باهم بریم منم گفتم نمیرم ،آخه تا دید من نا ...

خب بابا خوبه که .....♥️♥️

ببین میخواد هرکاری کنه دلت خوشحال بشه ...خب خودش از کجا بفهمه تو ناراحتی ... باید ببینه تا بفهمه دیگه ... سخت نگیر بابا برو آماده شو لذت ببر ... روز خوبی داشته باشی 

چرا از اونموقع بیرون نرفتی؟دوست نداری بری یا چی؟تو خونه چیکار میکنی؟

کلا بابا مامانم اهل بیرون رفتن نیستن ... بیشتر تفریحات خودشون رو دارن مثلا من جوونم دلم میخواد برم دارم شهربازی که اونا خب دوست ندارم منم خودم اصراری نمیکنم ...

خب بابا خوبه که .....♥️♥️ ببین میخواد هرکاری کنه دلت خوشحال بشه ...خب خودش از کجا بفهمه تو ناراحتی ...

آخه افتاده رو دنده لجم ،دیگه حس و حال بیرون رفتن ندارم 

کلا بابا مامانم اهل بیرون رفتن نیستن ... بیشتر تفریحات خودشون رو دارن مثلا من جوونم دلم میخواد برم د ...

آهان پس دختر خانومی عیب نداره خونه ی بابا عشقه پادشاهیه