2777
2789
عنوان

خیلی نارحتم بنده خدا بابام

141 بازدید | 9 پست

خیلی نارحتم بابام با خواهرش دعواش شده خواهری ک از اول حسادت مادرمو کرده خیلی تهمتا بهش زده خیلی فرقا با بقیه عروسیت گذاشته 

خواهری ک ب بابام گفته امیدوارم ی روز بدبختیتو ببینم خوشحال شم ب روز سیاه بشینی 

دوست دارم برم با دستام خفش کنم بابام از قبلم تنهاتر شده خیلی احساسی و مهربونه ولی حیف ک هیچکسو نداره افسرده ام هس😭😭کاش آدما به هم رحم میکردن دیگه حتی دوس ندارم تو این دنیا باشم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااای چقدبعضی خانواده هاسلیطه هستن😬😬

عمه های شوهرم و شوهر عمه هاش، خانواده شوهرمو می بینن کلییییی احترام و تعارف و محبت، ولی الان بخاطر یه تیکه زمین تو روستا رفتن شکایت! انقدر دو رو ان 

اره دقیقاوقتی ایناهواشوداشته باشن اونم دیگه فکروخیال اونوازسرش میره بیرون

اخه چجوری چیکار کنم ؟؟؟بابام قلبش نارحته و افسردس خیلی سختی کشیده همیشه میگه دوس دارم با خانوادم رفت آمد کنم ولی اونا خیلی نامردن بابام جهیزیه همه خواهراشو داد همشونو الان دارم با گریه مینویسم همیشه دوس داشت رفت آمد کنه ولی چیکار کردن باهاش 

همیشه مامانم و بابامو نارحت کردن و اشک مادرمو دراوردن