2777
2789
عنوان

کسی تازگیا رفته وان ترکیه !؟

1473 بازدید | 44 پست

از تبریز میخوایم بریم زمینی از مرز رازی 

جادش خوبه !؟ تونل نداره !؟ 

آب و هواش چطوره !؟ مسیرش کوهستانیه !؟

ممنون میشم اگه اطلاع دارید بگید

❌لطفا لایک نکنید❌ممنونم ☺️ وِل کن جهان را ، قهوه ات یخ کرد ...☕️

من نهایت بتونم برم تو وان حموم مون 

ک تو حموم مون وان هم نداریم

میخوام بهت بگم... همینکه تو قوی هستی کافیه تا به هر چی که تو دلتِ برسی...آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.. قسم به لحظه ای که زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو به خواستت میرسونه.وقتایی که میخواس بگه دوست دارم میگفت آهای دختر خانوم میدونی؟! منم میخندیدم میگفتم آره میدونم.. اونم بلند بلند داد میزد میگفت منم میدونمم میدونمم خیلی میدونم، هر کی دوروبرمون بود مثل دیوونه ها بهمون نگاه میکرد و اون میخندید.. همیشه میگفت لحظه هایی که دیوونه بازی در میاری هیچوقت فراموش نمیشن من باید با تو دیوونه باشم:) وقتی دور و برش پر بود وسط شلوغی نگام میکرد آروم میگف میدونی؟:) یهویی وسط یه عالمه کار تکست میداد میدونی دیگه؟:) وقتی گریه میکردم و حالم اصلا خوب نبود زنگ میزد میگف تو که میدونی.. یبار جلوم وایساد گفت دختر خانوم جذاب تا آخر عمر باید بدونی😍 واسه به هم رسیدن دو تا عاشق دعا کنید😌E&Lhttps://uupload.ir/view/vid_20251003_201452_868_oabk.mp4/

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از این لگن قرمزا دارین !؟ اونم قبوله ها ...

ترکیدم از خندههه خدا خفت نکنه آره دقیقا از اونا داریممم🤣🤣🤣🤣🤣🤣

میخوام بهت بگم... همینکه تو قوی هستی کافیه تا به هر چی که تو دلتِ برسی...آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.. قسم به لحظه ای که زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو به خواستت میرسونه.وقتایی که میخواس بگه دوست دارم میگفت آهای دختر خانوم میدونی؟! منم میخندیدم میگفتم آره میدونم.. اونم بلند بلند داد میزد میگفت منم میدونمم میدونمم خیلی میدونم، هر کی دوروبرمون بود مثل دیوونه ها بهمون نگاه میکرد و اون میخندید.. همیشه میگفت لحظه هایی که دیوونه بازی در میاری هیچوقت فراموش نمیشن من باید با تو دیوونه باشم:) وقتی دور و برش پر بود وسط شلوغی نگام میکرد آروم میگف میدونی؟:) یهویی وسط یه عالمه کار تکست میداد میدونی دیگه؟:) وقتی گریه میکردم و حالم اصلا خوب نبود زنگ میزد میگف تو که میدونی.. یبار جلوم وایساد گفت دختر خانوم جذاب تا آخر عمر باید بدونی😍 واسه به هم رسیدن دو تا عاشق دعا کنید😌E&Lhttps://uupload.ir/view/vid_20251003_201452_868_oabk.mp4/

ترکیدم از خندههه خدا خفت نکنه آره دقیقا از اونا داریممم🤣🤣🤣🤣🤣🤣

خب خوبه حداقل اونو داری 😂 

بابا همه راه افتادن برن ترکیه منم فوبیای تونل و زلزله و ... دارم میارسم برم

هی میگم نکنه جادش بد باشه ! نکنه فلان باشه 🙄😐😑🤦

بخند عزیزم همیشه بخندی🥰🌱

خب خوبه حداقل اونو داری 😂  بابا همه راه افتادن برن ترکیه منم فوبیای تونل و زلزله و ... دارم م ...

نترس بابا دسته جمعی دیگه تنها نیستی ک 😂لذت ببر 

من با کله میرفتم والا 

ممکنه درخواست دوستیمو بپذیرین؟بعدش لغو زدین مشکلی نیست

عزیزم نمیدونم چرا داشبوردم باز نمیشه ، دسترسی ندارم انگار

فدای سرت عزیزم 😘😘  مال منم انگاری مشکل پیدا کرده حرفاتون تو اون تاپیک خیلی دلنشین بود

قربونت عزیزم ♥️🥰

خودت دلنشینی

من اخرای فروردین رفتم 

اونموقعه که سرد و بارون و برف بود الان نمیدونم 

جاده اش هم ما از سمت تهران رفتیم 

قزوین زنجان تبریز خوی بعد از خوی هم یه چندتا روستا رد کردیم بعد مرز بود 

تا تبریز ک جاده آزاد راه بود و عالی یه کوچولو خوی تا لب مرز جاده اش خرابه 

که سعی کنید توی شب نرید اون جاده رو 

تونل هم نداره

زندگی جاریست،شایدم مادرشوهره😛