2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه سنم کمه ولی دلم میگه اول آخر که باید بیارم خوب زودتر بیارم راحت شم 

نه عزیزم اینطوریام نیست دیگه بعد از بچه دار شدن تا ازدواج بچت نمیتونی با شوهرت تنها باشی نمیتونی راحت هرجا بری مسافرت بری خلاصه بگم از همه چیز همه جوره محدود میشی البته بستگی به شرایطت داره خودت باید بسنجی نه دیگران هرکس تجربه ی خاص خودشو داره

تکیه بده اما....به شانه های مردی که وقتی خوابت برد سرت را زمین نگذارد!
چرا

بستگی داده تو نمیتونی این رو از بقیه بپرسی

مثلا آیا تنش دارید یا رابطمون خیلی خوبه؟

آیا اگه مثلا بشه دوسال بعد عروسی شما برنامه خاصی دارید مسافرت تفریح ادامه تحصیل یا نه؟

شما آمادگی نگهداری از نوزاد رو دارید یا نه؟

خودت میتونی به این نتیجه برسی هر کس با توجه به شرایط خودش نظر میده 

من خودم ۵ سال شد اما زندگی من پر تنش بود همیشه حسرت میخورم که می‌شد همون اوائل بچه آورد اما شرایطش نبود

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤

ببین قبل بچه و بعد بچه دوتا دنیای کاملا متفاوته الان شاید دلت ضعف بره واسه مامان شدن ولی نهایتش یکسال تو بغلته بعد اون سختیاش هزار برابر میشه تا آخر عمرت تا میتونی کیف کن و استراحت کن که بعد بچه راه سختی در پیشه من اگر میدونستم انقد سخته حداقل یه پنج سال صبر میکردم 

نه شما باید امادگی روحی داشته باشید بچه داری واقعا سخته البته اگر کمک دست نداشته باشید تمام وقت ...

درست میگین 

نمیدونم واقعا 

آخه با خودم میگم من که نمی‌خوام دانشگاه فوق العاده ای درس بخونم

کاش بچه بیارم و مشغول تربیت و بزرگ شدنش بشم 

که لااقل کار مفید انجام بدم 

چند سالته عزیزم به نظرم یه چکاب کامل برو که خدای نکرده مشکل نداشته باشی بعد اکه سنت کمه تا دو سال صبر کن 

انشالله منم مادر یه فرزند صالح و سالم و زیبا و باهوش میشم میشه برام دعا کنین دوستان 

من یک ماه بعد از عروسی باردار شدم مادرم خیلی بهم سرکوفت زد وضع مالی خوبی هم نداشتیم،،،دخترم که بدنیا اومد وضع مالیمون کم کم خوب شد بعد از ۵ سال اقدام کردم برای بارداری دوم ،،دیدم نمیشه رفتم سونو ،،مشخص شد تنبلی شدید تخمدان دارم،،، ۲ سال طول کشید تا دومی رو باردار شدم

نظر شخصی خودمه:تا چند سال اول به هیچ عنوان نباید بچه دار شد حداقل دو سال اول...چون آدم ها زیر سقف و تو زندگی مشترک خیلی متفاوت هستن...

مثلا خودم و شوهرم دو سال دوست بودیم دو سال هم نامزد و رابطه خیلی خوبی داشتیم وقتی رفتیم خونه خودمون تازه من متوجه تفاوت ها شدم چون تو دوران عقد و ازدواج این تفاوت ها خیلی کم ب چشم میاد و خیلی درگیر نمیشن طرفین الان هم خیلی خوبیم اما خوب اگر ی درصد با هم و با این اختلافات کنار نمیومدیم و بخاطر اون چند سال دوستی و نامزدی زود بچه دار می‌شدیم تکلیف اون طفلی معصوم چی میشد...

باید ی زندگی پر تنش و اختلاف و تحمل می‌کرد یا میشد بچه طلاق...حداقل وقتی می‌دونی با طرف مقابلت اختلاف داری اول سعی میکنید حلش کنید بعد برید سراغ بچه و ادامه زندگی شایدم خیلی وقتا اون اختلافات و مشکلات حل نشه و کار ب جدایی بکشه ولی هر چی باشه از آسیب ب ی بچه بهتره