2777
2789
عنوان

رسم شب ...

342 بازدید | 4 پست

چند وقت پیش اینجا آخرین باری که اومدم نی نی سایت بخونم یکی یه پستی راجع به مراسم‌ ها و رسم و رسوم گذاشته بود هر کی مال شهرش رو بگه. یکی نوشته بود ما کرد هستیم و اصلا رسم دستمال فلان از همون قدیم هم نداشتیم مردم مون توی عروسی هامون. راستش سوال شد واقعا نداشتن؟ حالا رو‌کار ندارم که رسم‌ها عوض شده و برچیده شده ولی این میگفت کلا کردها نداشتن از اول.

بحث و جدلی نکنید ها. قومیتی هم نکنید پست رو. فقط دلم خواست بفهمم همچین چیزی حقیقت داشت یا طرف بلوف میزد همین

ما ترک هستیم ما هم این رسم دستمال رو نداریم  یعنی تا حالا ندیدم

خوب بابا سن امثال من و شما به اون قدیم قدیم‌ها نمی‌رسه. ولی اتفاقا بعضی کاربرهای ترک گفتن از قدیم داشتن مثل خیلی از شهرها ولی این کاربر کرد میگفت ما اصلا از قدیم به قدیمم نداشتیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب بابا سن امثال من و شما به اون قدیم قدیم‌ها نمی‌رسه. ولی اتفاقا بعضی کاربرهای ترک گفتن از قدیم دا ...

خداییش این حقیقت رو درباره خودمون نمی دونستم چون الان ندیدم یکم خوب عجیبه ولی خوب همه قوم ها رسم رسومات خاصی دارن نمیشه گفت همشون باید یک رسم رو داشته باشن

برای کردهابودازقدیم تاحدودادهه هفتاددیگه برداشته شد حتی من یادمه به همسایه هاهم نشون میدادن که یکبارمادرم گفت نکن نیاری دخترت پاکه نمیخوادنشون من یکی بدی 

خدایاپسرموشفای خیربده آمین آمین آمین🙏🙏🙏