2777
2789
عنوان

فاصله سنی مناسب

163 بازدید | 9 پست

هیچوقت تک فرزندی رو دوست نداشتم از اول میگفتم دوتا بچه نه کمتر نه بیشتر یه دختر چهار ساله نیمه دارم می‌خوام وقتی هشت یا نه ساله شد بچه دوم بیارم چون به نظرم اون  موقع مستقل شده از پس خیلی از کارای خودش برمیاد درک وفهمش بیشتر شده مطمعنا احساس حسادت اینا  نداره وخب طبعتا بهتر کنار میاد.نظرتون چیه؟چون واقعا به نظرم کنترل دوتا بچه کوچیک خیلیییییی سخته ....شما فاصله سنی بچه هاتون چجوریه راضی هستین؟

فقط 1 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من تمام تلاشم اینه تا قبل از مدرسه ای شدن پسرم دومی رو بیارم . دوبار از سال ۱۴۰۰ باردار شدم و نموند. الان دوباره باردارم . برام دعا کنید بمونه. نظر شخصی من برای فرزندانم فاصله سنی سه الی ۴ ساله . اما شما قطعا صلاح زندگیتون رو میدونید و طبق اون عمل کنید❤️

زندگی ، با من سر ناسازگاری داشتی ...💔الحمدالله 

هنوز به دنیا نیومده.ولی خب بنظرم فاصله باید نرمال باشه نه خیلی زیاد نه خیلی کم

هرکی پرسید ایران چطور کشوریست؟ بگویید ایران کشوریست ؛ به زیبایی یوسف .. به غم و اندوه پدرش .. و به خیانت برادرانش ...🫠💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تمام تلاشم اینه تا قبل از مدرسه ای شدن پسرم دومی رو بیارم . دوبار از سال ۱۴۰۰ باردار شدم و نموند. ...

عزیزم انشالله که به سلامتی باردار بشید و زایمان کنید ....من دلایل خودمو گفتم که چرا می‌خوام فاصله سنی داشته باشن  میشه شماهم بگید که چرا دوس دارید قبل از مدرسه ای شدنش بچه دوم بیارید؟

فقط 1 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم انشالله که به سلامتی باردار بشید و زایمان کنید ....من دلایل خودمو گفتم که چرا می‌خوام فاصله سن ...

چشم عزیزم 

اول اینکه بچه اول ، ۷ سال اول زندگیش که مهم ترین سال‌های زندگیش هست ، تجربه های زیادی بدست میاره با داشتن خواهر یا برادر .

حس هایی رو تجربه میکنه که تاحالا نکرده . مثل حسادت . مثل تقسیم کردن . مثل استقلال و بزرگ شدن . مثل مواظبت کردن از کوچکتر از خودش . دعوا کردن  و بازی کردن با خواهر و برادرش و..... همه اینا باعث رشد هردوتا بچه میشه .

یکیشم اینکه بچه مدرسه ای توجه زیادی میخواد که هم برای مادر هم برای بچه اول ، خیلی سخته که مادر بجای توجه به درس بچه و کمک بهش یا دوران بارداریش باشه و حال بد و دکتر و زایمان و..... هم همزمان رسیدگی به نوزاد و گریه های شبانه نوزاد و واکسن و دندون و..... واقعا نه توان برای مادر میمونه نه اون بچه اول طفلی . احساس میکنم ممکنه بچه لطمه بخوره درسش .

بعد مثلا فکر کنید بچه اول ۸ سال ۹ سال کانون توجه بوده . حکومت میکرده 

یهو همه چیش باید نصف بشه حتی محبت پدر و مادرش .

سن پایین تر بچه ها باهم بزرگ میشن از سنین پایین یاد میگیرن هوای همو داشته باشن .

مهم تر از همه چند سال بعد یکیشون دوران نوجوانی و تنهایی و فازهای خودشو داره 

اون یکی تازه وارد فاز کودکی و شیطنت و بازی با خواهر یا برادر بزرگترش و میخواد 

یکی میخواد فیلم بیینه 

یکی میخواد کارتون بیینه 

اینا البته حاصل تجربه کسایی هست که فاصله سنی بچه هاشون زیاد بوده 

بازم نمیشه یه نسخه برای زندگی همه پیچید❤️❤️❤️

زندگی ، با من سر ناسازگاری داشتی ...💔الحمدالله 

عزیزم من اکثریت کسایی که باهاشون صحبت میکنم میگن فاصله انداختن اصلا خوب نیست. بچه های خودشون هم فاصله داشتن . 

تنها مزیتی که من از مادر ها شنیدم راحتی بود. یعنی بچه ی ده ساله قاعدتا رسیدگی آنچنانی نمی‌خواد. بعضا حتی کمک هم میده ! فقط همین رو گفتن. 

بنظر من نهایت تا چهار سال بهترین فاصله است 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

بنظر منم الان اقدام کنی خوبه

من الان دخترم ۵سال و نیم هست و تازه باردار شدم از نظر خودم دیره

چون دقیقا زمانی که دخترم میخاد بره پیش دبستانی این یکی دنیا میاد

سخته بیدارکردنش فرستادنش کمک به تکالیف و همزمان نوزاد داشتن