2777
2789
عنوان

کسی ارتودنسی کرده؟

98 بازدید | 22 پست

من چندماهه انجام دادم.

الان داشتم مسواک میزدم،احساس میکنم یکی از براکت ها خیلی بالاتر رفته، خود دندون تکون نخورده ها، براکت خیلی بالاست، لثه رو اذیت میکنه، ممکنه براکت تکون بخوره؟؟؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره ،شوهرمم میگه احساس میکنی،وگرنه از اول همین بوده. نمیدونم والا خدا کنه کنده نشده باشه

کنده بشه ک میفته کلا جدا میشه از دندونت

اعتقاداتت رو برای خودت نگه دار و انسانیتت رو به تمام دنیا نشون بده 🩷🌙
من انجام دادم آگه کنده شده برو پیش دکترت

بدبختی دکترم ماهی یبار میاد فقط.باید تا ۲۵خرداد منتظرش بمونم.

کنده بشه مگه از دندون جدا نمیشه؟؟؟

این احساس میکنم در حد یه میل بالاتر رفته

اره ،شوهرمم میگه احساس میکنی،وگرنه از اول همین بوده. نمیدونم والا خدا کنه کنده نشده باشه

براکت من شکسته بود اما خودم متوجه نشده بودم حتما برو دکترت ببینه

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
نه وقتی بهداشت رو رعایت نکرده باشی لثه متورم میشه و میوفته روی براکت وگرنه براکت با چسب قویه 

وای خدا کنه از همین باشه فقط.دکترم تا یه ماه نیست

چند شبه تنبلی کردم دهان شویه استفاده نکردم شاید از اونه.