2777
2789

اصلا قلبم سنگینی می کنه روی سینم . امروز تولدم بود ولی جز یکی از دوستام ک دیروز برام یه گللدون گل دیه آورد و تبریک گفت. هیچ کس هیچ کس تبریک نگفت. حتی همسرم

ارههههه بگوووووو

برید بیرون رستوارن مهمونت کنه تولد بهونهس که خوش باشیم

به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ول کن بابا تولدت مبارک😁💖

برام خیلی درد داشت. خیلی سختم بود گفتم لابد کار داره حالا تا شب سرش خلوت تر شد تماس می گیره ولی وقتی دیدم استوری رو هم دیده و هیچ واکنشی نشون نداده خیلی شکستم

ممنون عزیزم.

مرسی .ولی من تولد دیگران رو بیشتر بهم خوش میگذره تاتولد خودم .امسال اون تایم ک تولدمون بود باخاهرم  اون یکی خاهرم زایمانش بود بهترین سال بود برام چون تولد نداشتیم😂😂اصلا حال کردم😂😂

مرسی .ولی من تولد دیگران رو بیشتر بهم خوش میگذره تاتولد خودم .امسال اون تایم ک تولدمون بود باخاهرم & ...

بحث تولد نیست . من که تولد نخواستم ازش می تونست تبریک بگه یه پیام برام بفرسته