2777
2789
عنوان

خدایا 😨😱 اینا دیگه کین

306 بازدید | 10 پست

🔴 آموزش و پرورش، خود در حین امتحانات خرداد سوالات را لو می دهد!
🎙 رضا مرادصحرایی، سرپرست وزارت آموزش و پرورش

❗️ما برای اینکه جلوی شائبه لو رفتن امتحانات نهایی را بگیریم همان زمانی که سوال را به داوطلب می‌دهیم چون حداقل یک ربع بیشتر در حوزه امتحانی بسته شده است خودمان سوالات را منتشر می‌کنیم و به این شایعه که سوال رو لو رفته است پایان می‌دهیم؛ انتشار سوال بعد از باز شدن مخزن امری کاملا طبیعی است و انشاالله خودمان این کار را انجام می‌دهیم.

🔗 

بجای اینکه جلو تقلبو بگیرن خودشون میخوان سوالو لو بدن

😂😂

ما می خواستیم دنیا رو عوض کنیم دنیا ما رو عوض کرد 🖤🖤یک عدد خسته از همه چیز🖤یک آدم تلخ 🖤 خواهشا تو خصوصی نیاید دلیل حالم رو بپرسید دوست ندارم توضیحی راجبش بدم.اولن کع این جا یه سایت عمومیه وقتی نظرتو بیان میکنی جنبه شنیدن نظر مخالف رو هم داشته باش دوما نقد یه نظر با عدم بی احترامی به اون نظر خیلی فرق داره پس اول تعریف دموکراسی رو بفهمید چهار تا کتاب راجبش بخونید بعد بیاید اینجا جبهه بگیرید دموکراسی یعنی من نظر مخالفمو میگم تو هم باید متقابل بع نظر مخالف من احترام بزاری بشنویش 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عجب😐

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفره‌ی عقد رو داره😊 خودتون‌متوجه هستید دیگه؟💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻  ....
خب اینکه یک ربع بعد خودشون سوالارو منتشر کنن که مشکلی نداره

من خرداد سال پیش خودم امتحان دادم گوشی میارن با خودشون دیگه حتی لازم نیست عکس بندازن فقط جوابا از بیرون براشون میاد  این کارو میکنن که دیگه مدرکی نباشه بگن لو رفت میگن خودمون پخش کردبم

من خرداد سال پیش خودم امتحان دادم گوشی میارن با خودشون دیگه حتی لازم نیست عکس بندازن فقط جوابا از بی ...

یه بار تو همین کنکورای اخیرم همین کارو کردن البته.

بعد پخش شدن کنکور خودشون گذاشتنش تو سایت سنجش فایل رو، گفتن خودمون منتشرش کردیم.