2777
2789

لطفا اگه داریم راهنمایی میخوام خیلی علاقه دارم

سیاسفیده آره همینِشِ که قشنگه🤍🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خوبه اگه اهل تلاش باشی من پشت بند مدرک کارشناسیم ؛رفتم مربیگری هم گرفتم و الان  مربیم

خداروشکر چه عالی خودت باشگاه داری یا مربی خصوصی هستی؟ 

یعنی تحصیلات به کارم نمیاد؟؟؟

بنظرم نه 

برو دوره مربیگری ببین باشگاه بزن یا جای مشغول شو 

تو اینستا هم پیج برن تمرینات و مشاوره بده 

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

بنظرم نه  برو دوره مربیگری ببین باشگاه بزن یا جای مشغول شو  تو اینستا هم پیج برن تمرینات ...

آخه میخوام کاملا اصولی یاد بگیرمش از پایه 

برای دوره مربی گری کجا باید برم آخه شهرستانم فک نکنم شهرستان داشته باشه جایی رو مدرک میدن؟ 

نه مربیم فقط

ممنونم از راهنماییت عزیزم. موندم تو انتخاب رشته 

یکی تربیت بدنی 

یکی گرافیک و عکاسی 

یکی به روانشناسی خیلی علاقه دارم

بنظرت بازار کار کدوم بهتره برای آیندم چون به همه ی اینا علاقه دارم بنظرت جدا از مسئله علاقه و پشت کار رو کدوم بذارم تمرکز رو؟؟ 

ممنونم از راهنماییت عزیزم. موندم تو انتخاب رشته  یکی تربیت بدنی  یکی گرافیک و عکاسی  ...

ببین عزیزم لیسانس فقط کلاس کاریت رو بالا میبره وگرنه تا کار بلد نباشی مدرک دکتری هم بدردت نمیخوره 

در مورد رشته ها هم اول عکاسی بعد گرافیک بعد روانشناسی 

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

ممنونم از راهنماییت عزیزم. موندم تو انتخاب رشته  یکی تربیت بدنی  یکی گرافیک و عکاسی  ...

فدات ب نظر من هر سه بازار کارشون خوبه فک کن در یه حده ببینی ب کدوم علاقه بیشتر داری

من به خداوند ایمان دارم که روز های خوبی پیش رو دارم ❤❤❤