2777
2789

با اهدای سلام و عرض ادب و احترام....امیدوارم حالتون خوب و ایام به کام....

کسایی که به متن دادخواست، شکایت، لایحه حقوقی و کیفری و یا هر نوع درخواست دیگری نیاز داشتن، ما تمام کارهای حقوقی ات را به بهترین نحو ممکن آن انجام میدیم...میتونین مدارک و‌ مستندات خودتان را از طریق هر شبکه ای که دارین برای من یا خود کارشناس ارسال کنید و منم متن مدنظرتون را بصورت آنلاین و سریع یا ظرف مدت مثلا ۲۴ ساعت برای شما میفرستم...حتی در پیچیده ترین موضوعات مدنظرتون قول کار احسن میدم. حق الوکاله گزاف هم ندارین .... و ما تمام کارهاتون انجام میدیم با کار خوبتر و هزینه کمتر، حق الوکاله سنگین هم ندید.....قبل از همه نمونه کار قبلی شوند هم اگه بخواین می‌فرستم براتون... .خیلی از پرونده های مثلا اختلاف ملک و طلاق را بصورت آنلاین کلا ردیف میکنیم با نصف حق الوکاله

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هزینه وکیل برا مهریه گرفتن چنده؟؟؟

....طلاق دارای ابعاد و‌زوایای متعدد است...نفقه، مهریه، دادخواست ....مبلغی توافقی در حد ۱۵ به عنوان ودیعه و ۱۰ درصد میزان وصولی از مهریه....

من حق طلاق دارم ... چه مدت طول می‌کشه تا طلاق انجام بشه یا بذل مهریه هست 

خیلی عالی....بستگی به تراکم و خلوت بودن دادگاه داره ولی با پیگیری مستمر و مدارک موجود تقریبا کمتر از ۳ ماه

خیلی عالی....بستگی به تراکم و خلوت بودن دادگاه داره ولی با پیگیری مستمر و مدارک موجود تقریبا کمتر از ...

مگه حق طلاق داشته باشیم بازم مدرک میخواد. ؟؟

بوی نم بارون 😍🌧️☔
نه  منظورم دلیل طلاق هست  آیا میگن چرا میخوای جدا شدی ؟؟؟؟

وقتی که حق طلاق داری و شوهرت هم رضایت داشته باشه یا مثلا حق و حقوقت را ببخشی که دیگه دلیل نمیخواد در غیر اینصورت عدم پرداخت نفقه و یا عسر وحرج باید اثبات بشه

وقتی که حق طلاق داری و شوهرت هم رضایت داشته باشه یا مثلا حق و حقوقت را ببخشی که دیگه دلیل نمیخواد در ...

اخه حق طلاق که رضایت شوهر رو نمی‌خواد .تو وکالت نامه نوشته شده که بلاعزل هست 

بوی نم بارون 😍🌧️☔