2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از کجا بدونیم همزاد داریم یا ن

والا منم فقط این سیدا بهم گفتن .میگن خوابت راحت نیست و اینکه هیچ باردار نمیشی که من اینطوری بودم .حالا دارم دعاهاشو انجام میدم .دو میلیون و هشتصد ازم گرفت برا دعاها😕نمی‌دونم .ولی همه میگن راسته و اینکه باعث نازایی میشه 

بعضیا هم بدنشون کبود میشه 

سلام منم رفتم پیش یه سید گفت همزاد داری باعث میشه بچه دار نشی .دعا زیادی بهم داده که انجام بدم دفع ب ...

خیلی عجیبه واسم

واسه بار چهارمه دارم از افرادی که یه ذره نمیشناسنم اینو میشنوم

از کجا میفهمن اخه؟

دفع بشه از کجا میفهمی و اگه باشه ضرر داره؟

خوشبحال رمالا پس  حسابی کاسبی میکنن😓

من اصلا اعتقادنداشتم هیج جوره توسرم نمیره همزادواین داستانا .تجربه خودم ومیگم  من یه سقط داشتم یه دختر ۵ ساله م فوت شد الان دوماه به اقدام فکرمیکنم همزادم ومیبینم شبیه همسرم هست قدبلندتر یه بارصبح که همسرم رفت سرکار من چشمام بازبود میدیدم یکی تواتاق خوابم به من نگاه میکنه نگاهش شیطانی بود من سریع دست روشکمم گذاشتم ذکریاحافظ وتکرارمیکردم دوسه بار ازدوستام پرسیدم گفتند که همزادته پرزورهست هفته آخرماه رمضون بود که یکی ازاشناهام پیش یه دعانویس رفت گفت که براش طللسم نطفه بند زدن شب عروسیش وهمزاد داره بچه داربشه روبچه هاشمیفته وآسیب میزنه

😐😐😐🙄🤦🏻‍♀️

شاید باورت نشه همیشه به کسایی که شرایط خودم داشتند میگفتم خرافاتی درموردطللسم خیلی تحقیق کردم میگند باید یه سیدروحانی باطل کنه اگه نه مشکلات روهمه ی بعدای زندگیت تاثیرمیزاره