2777
2789
عنوان

بچه دارا بیان کمک😢

116 بازدید | 21 پست

بچه ها من ی پسر هشت ماهه دارم که چهار دست و پا میره و همه جا باید دنبالش برم تا الانم چند بار بد جور ضربه خورده ک حسابی حرص خوردم

از صبح ک بیدار میشم دنبالشم و مراقبم تا شب لطفا اونایی ک تجربه دارن بیان بگن چیکار میکردین این مواقع  

من قبل بچه دار شدن طبیعت گرد بودم و هفته بیرون الان تا سر کوچه نمیتونم برم خانواده مم ی شهر دیگه ان و دست تنهام لطفا راهکار بگین  

احساس میکنم دارم افسرده میشم 😢

https://www.ninisite.com/discussion/topic/11054661/اونایی-ک-از-گوشی-سر-در-میارن?postId=290275631 اینو گزارش بزنید توروخدا 

دلم شکسته .. مریضم ..لایکم کنید براتون امن یجیب میخونم... هروقت دلتون گرفت لایکم کنید براتون امن یجیب میخونم سرنماز دعاتون میکنم تاخدا ب حرمت شما خوبا ب منم کمک کنه

ضربه ها بهش اسیب جسمی رسوندن؟

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه خداروشکر فقط کلی گریه کرد چون دستشو میگیره ب وسایل بلند میشه از پشت با کله خورد زمین 😢

نگران نباش عزیزم،خونه رو امن کن این ضربه ها کاری نمیکنن بچه هارو چون قطعات صفحه جمجمه اشون سفت نشده.برین طبیعت مادر فرزندی خوش بگذرونین🥰

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
نگران نباش عزیزم،خونه رو امن کن این ضربه ها کاری نمیکنن بچه هارو چون قطعات صفحه جمجمه اشون سفت نشده. ...

مرسی عزیزم  عید بردمش الان دیگه نمیتونم شوهرم سرکاره 

مجبورم فعلا تو خونه باشم 

شما بچه داری؟

مرسی عزیزم  عید بردمش الان دیگه نمیتونم شوهرم سرکاره  مجبورم فعلا تو خونه باشم  شما ...

اره عزیزم

۳سال و نیمشه

من ازون مامانای ترسو بودم اصلا نذاشتم زمین بخوره و این ترس کم کم به دخترم منتقل شد و جلوی حرکتشو میگرفت.اصلا جرات نداشت بدو بدو کنه.کم کم باهاش کار کردم تا ترسش ریخت

اره عزیزم ۳سال و نیمشه من ازون مامانای ترسو بودم اصلا نذاشتم زمین بخوره و این ترس کم کم به دخترم م ...

آها الان چطوره ؟ وقت دهری برا خودت ؟ 

پسر من شجاعه و نترس تند تند میره

ی دستشویی نمیرم تا بخوابه 

واقعا نمیدونستم بچه داری اینقدر سخته

آها الان چطوره ؟ وقت دهری برا خودت ؟   پسر من شجاعه و نترس تند تند میره ی دستشویی نمیرم ...

واقعا سخته چرا هیشکی به ادم نمیگه قبلش خب😅😅😅😅

الان بهتره،وقت دروغ چرا از دو سال نیم به بعد کم کم وقتم ازادتر شد.اینم یکی از چیزایی بود که بنظرم باید به مادرا بگن که بچه تا دوسال گاها سه سال عین عضوی از بدن بهت چسبیده و کم کم رها میشه ادم با ذهن باز بپذیره این موضوع رو.

واقعا سخته چرا هیشکی به ادم نمیگه قبلش خب😅😅😅😅 الان بهتره،وقت دروغ چرا از دو سال نیم به بعد کم ک ...

کلا زن بودن سخته خواهر😢 قبلشم ک کلی دردسر پریودی و بارداری و زایمان و شیر دهی و همه چی پسر من ک اصلا شیر خشک نخورد 

کلا زن بودن سخته خواهر😢 قبلشم ک کلی دردسر پریودی و بارداری و زایمان و شیر دهی و همه چی پسر من ک اصل ...

اینا نیت کردن شیره جون مارو تا اخر بمکن😅😅😅😅دختر منم اصلا لب نزد شیرخشک،با اینکه به شیر من حساسیت داشت😶

اینا نیت کردن شیره جون مارو تا اخر بمکن😅😅😅😅دختر منم اصلا لب نزد شیرخشک،با اینکه به شیر من حساسیت ...

وااای پس چیکار میکردی😢 من خداروشکر خوش غذا هست روزا بیشتر بهش غذا و فرنی و اینا میدم و میوه 

تازه همش تنهاییم ب خودم عادت داره نهایت ی ربع پیش باباش بمونه 😩😂

وااای پس چیکار میکردی😢 من خداروشکر خوش غذا هست روزا بیشتر بهش غذا و فرنی و اینا میدم و میوه  ...

۲۱ماه شیر خورد هر یک ساعت یک وعده🤪🤪🤪🤪

واقعا عذاب اور بود برام اون موقع هم نمیدونستم باید زودتر قطع کنم به غذا بیفته 

هیچی دیگه یکی تو سر خودم میزدم یکی باز تو سر خودم😁

۲۱ماه شیر خورد هر یک ساعت یک وعده🤪🤪🤪🤪 واقعا عذاب اور بود برام اون موقع هم نمیدونستم باید زودتر ...

وااای😂 چی کشیدی پس ! 

چقدر زیاد بهش شیر دادی دختر ! دکتر هلاکویی میگه نهایتا چهارده ماه بیشتر نشه 

چه جور موفق شدی از شیر بگیریش؟ من پسرم شبا همش منو میخواد از الان نگرانم ک چطور بیخیال بشه

وااای😂 چی کشیدی پس !  چقدر زیاد بهش شیر دادی دختر ! دکتر هلاکویی میگه نهایتا چهارده ماه بیشتر ...

تا ۱۸ ماهگیش بخاطر کمبود وزنش دکتر میگفت بده🥴🥴🥴

اون موقع پیش مقدادی نبرده بودم تشخیص نداده بودن شیر من اذیتش میکنه،خلاصه بگم من روشم هم برای شیر هم پوشک هم جدا خوابیدن مرحله ای و اهسته بود.

برا شیر دختر یک هفته با عروسکاش بازی میکردیم و تو بازی مفتیم نینی دیگه شیر نمیخوره نینی بجاش اب میخوره بغل میخواد.

بعد از شیر روز شروع کردم،یک وعده حذف کردم سه چهار روز صبر کردم دوباره وعده بعدی

در اخر هم شیر شب و یهو حذف کردم بعد سه هفته.دخترم دو سه شب بلند شد یکم گریه کرد بغلش کردم اب خورد خوابید.