2777
2789

با اینکه هفت هشت ساله از این موضوع میگذره 

ولی هیچ وقت یادم نمیره من همیشه با دوتا از دوستام نمره اول بودیم 

اون موقع ها هم وضع مالیمون خوب نبود تو مدرسه میخواستن به بچه ها جایزه بدن دوستام که نمره اول بودن رو صدا زدن بهشون ساعت خرسی دادن انقد خوشحال بودم که به منم میدن خیلی ذوق کردم 

بعد برای نمره های پایین طناب گرفته بودن منو صدا زدن بهم طناب دادن 

به معلمم گفتم چرا منم مثل اونا همیشه ۲۰ میگیرم کلی سرم داد زد بعدم گفت چون اونا خیلی باهوش تراز تو هستن 

و الان بین اونا من خیلی موفق ترم تو زمینه تحصیل 

هیچ وقت یادم نمیره 

هر وقت یادم میفته دلم برای اون مظلومیت بچگیم میسوزه اشک تو چشم جمع میشه 

خیلی از معلما همینجوری حق الناس میفته گردنشون 

من همه رو بخشیدم ولی تا قیامتم اونو نمیبخشم💔

برای سلامتی وظهور آقا امام زمان میشه یه صلوات بفرستید🙏🥲ای کاش روزی برسه که تاپیک بزنم خدایا شکرت پزشکی قبول شدم و قطعا اون لحظه بهترین لحظه عمرم خواهد بود من هدفمو مشخص کردم پس از این به بعد به خودم قول میدم با تمام توانم سعیمو کنم تا بهش برسم  پس به امید روزای بهتر 💕😍ناشنوا باش وقتی دیگران از محال بودن آرزوهات سخن میگویند😊خدایا من به معجزه هایت ایمان دارم😍😘💕خدایا من  چیزی نمبینم چون آینده پنهان است ولی آسوده ام چون تورا میبینم😍وتوهمه چیزرا .....

https://www.ninisite.com/discussion/topic/11086731/سقط-یازده-هفته-ب-دلیل-ایست-قلب?postId=290794919 توروخدا اینم گزارش بزنید براتون دعای توسل میخونم 

دلم شکسته .. مریضم ..لایکم کنید براتون امن یجیب میخونم... هروقت دلتون گرفت لایکم کنید براتون امن یجیب میخونم سرنماز دعاتون میکنم تاخدا ب حرمت شما خوبا ب منم کمک کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیخود اشک تو چشمات جمع میشه

همین شکستناست که باعث پیروزی میشه 

اگه موفق نمیشدی همه ی این شکستنا غم انگیز یود

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

آخ ببخشیدا ببخشید ببخشید ببخشید ببخشید ببخشید ببخشید ببخشید ببخشید ببخشید ببخشید ببخشید ببخشید ببخشید ببخشید دلم. خواست بهش بگم. ج ن... ده 

اولین بار به یه نفراین فحشومیدم

خدایاتکیه داده ام به آسمانی که تو روی ابرهایش نشسته ای♥
الهی قربون اون دلت برم من🫀

خدا نکنه 😘

برای سلامتی وظهور آقا امام زمان میشه یه صلوات بفرستید🙏🥲ای کاش روزی برسه که تاپیک بزنم خدایا شکرت پزشکی قبول شدم و قطعا اون لحظه بهترین لحظه عمرم خواهد بود من هدفمو مشخص کردم پس از این به بعد به خودم قول میدم با تمام توانم سعیمو کنم تا بهش برسم  پس به امید روزای بهتر 💕😍ناشنوا باش وقتی دیگران از محال بودن آرزوهات سخن میگویند😊خدایا من به معجزه هایت ایمان دارم😍😘💕خدایا من  چیزی نمبینم چون آینده پنهان است ولی آسوده ام چون تورا میبینم😍وتوهمه چیزرا .....