2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مثل تو اولین باره اسباب کشی می کنم بعد 10 سال 

چیکارا کردی

من امروز یکم از وسایل و شستم بسته بندی کردم

غم پنهون قاب خالی از عکسم،تو این دنیای وارونه،منم تنها که برعکسم
یبار اسباب کشی کردیم که سخت نبود زیاد. فقط من و شوهرم همه کارا را  خودمون انجام دادیم.

من بچه ی کوچیک دارم

جعبه موز فقط زیاد بگیر

روی همه ی جعبه ها برچسب بزن

اول هم قبل اثاث کشی کلی ،لباس ها رو ببر کمد بچین.

تونستی ظرف هارو هم تو کابینت ببر بچین

بعد بقیه اثاث هارو بیار

فضولی امر به معروف نیست .....عضو گروه سبز💚( قد ۱۶۸وزن شروع۶۳ هدف ۶۰)امروز ۹ بهمن ۶۱/۳۰۰ شدم ،چیزی نمونده به هدف 😍

روی کاغذ بنویس توهر کارتن چی هست. وروی هرکارتن شماره بذار.. مثلا رو کاغذ مینویسی کارتن شماره ۱شامل ........هست. شکستنیها لای لباسها بپیچ.. اونایی که لازم ندارین زودتر بذار تو کارتن بذار کنار

پارسا پسرمامان😍
فقط تا میتونی زودتر و با سلیقه وسایلاتو جمع کن روی کارتن ها حتما بنویس توش چی هست اونایی ک شکستی هس ...

اکثر وسایلم تو کارتن خودشونن

چیکارا کردی من امروز یکم از وسایل و شستم بسته بندی کردم

من 1 ماه دیگه اسباب کشی دارم وسایلی که لازم ندارم فعلا جمع کردم تو کارتن همه رو هم نوشتم چی هست ننویسی خیلی گیج میشی باید همه کارتون ها رو بگردی 

خدایا شکرت بابت همه چیز
جعبه موز فقط زیاد بگیر روی همه ی جعبه ها برچسب بزن اول هم قبل اثاث کشی کلی ،لباس ها رو ببر کمد بچی ...

اره منم میگم تیکه تیکه ببرم

اره منم میگم تیکه تیکه ببرم

رخت و لباس و میتونید با شوهرت ببرید تو کمد بچینید

هم له و خراب نمیشه وهم  تو دست و پا نمیمونه 

فضولی امر به معروف نیست .....عضو گروه سبز💚( قد ۱۶۸وزن شروع۶۳ هدف ۶۰)امروز ۹ بهمن ۶۱/۳۰۰ شدم ،چیزی نمونده به هدف 😍