2777
2789
عنوان

بعد از عقد بهم گفته تپش قلب داره💔

998 بازدید | 36 پست

خطرناکه تپش قلب ؟چیه اصلا؟کسی داره یا میذونه؟ تروخدا بگین چند روزه حالم خوب نیست بخاطر این حرفش 

طوریش نباشه🥺🥺🥺🙂🙂🙂

یه چند باری غش کرده مثلا یه بار تعریف میکرد آمپول زده سریع از رو تخت بلند شده بیهوش شده💔

یه کاربر ترکیده(سابقه سه بار تعلیق در نی نی سایت گل🔪)...یه کنکوریه خوشبخت ..یه صلوات واسه قبولی پزشکیم میفرسی...با تچکررر...صدای ضبط باشگاه پسرا رو قطع کنی ، انگار وسط بیمارستان زنان و زایمانی😂😂💔

چقدر بده آدم بیماری های مهمش رو بعد عقد بگه واقعا ظلمه

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیخام ازش بپرسم چیزی 

💔💔میشه راهنمایی کنین😢

یه کاربر ترکیده(سابقه سه بار تعلیق در نی نی سایت گل🔪)...یه کنکوریه خوشبخت ..یه صلوات واسه قبولی پزشکیم میفرسی...با تچکررر...صدای ضبط باشگاه پسرا رو قطع کنی ، انگار وسط بیمارستان زنان و زایمانی😂😂💔

عاشقتونم که هیچی از طرف نمیدونین بعد میرین باهاش پیمان ابدی زناشویی میبندین

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
باید قبلش می گفت حتما ترسیده شمارو از دست بده

چیه تپش قلب 

خطرناکه

عوارضش؟

خودشو انداخته بهت

اینقد بیماریش خطرناکه؟

بخدا مریض شدم از غصه چندروزه🥺💔😢😢😢😢😢

چیه تپش قلب  خطرناکه عوارضش؟

من دوستم تپش قلب داشت ولی غش نمی کرد نمی‌دونم زیاد اطلاع ندارم

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((

تپش قلب نداشتی تا حالا ؟؟؟ 

نه بابا

تا حالا نشنیدم