خطرناکه تپش قلب ؟چیه اصلا؟کسی داره یا میذونه؟ تروخدا بگین چند روزه حالم خوب نیست بخاطر این حرفش
طوریش نباشه🥺🥺🥺🙂🙂🙂
یه چند باری غش کرده مثلا یه بار تعریف میکرد آمپول زده سریع از رو تخت بلند شده بیهوش شده💔
یه کاربر ترکیده(سابقه سه بار تعلیق در نی نی سایت گل🔪)...یه کنکوریه خوشبخت ..یه صلوات واسه قبولی پزشکیم میفرسی...با تچکررر...صدای ضبط باشگاه پسرا رو قطع کنی ، انگار وسط بیمارستان زنان و زایمانی😂😂💔
نه بخاطر این میگم که خواستی جدا بشی هنوز بکارتت سالم باشه! دوران عقدتو طولانی کن نه تپش قلب ...
نه نداشتیم رابطه
یه کاربر ترکیده(سابقه سه بار تعلیق در نی نی سایت گل🔪)...یه کنکوریه خوشبخت ..یه صلوات واسه قبولی پزشکیم میفرسی...با تچکررر...صدای ضبط باشگاه پسرا رو قطع کنی ، انگار وسط بیمارستان زنان و زایمانی😂😂💔
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اشتیاه نکن سریع به خانوادت خبر بده باهم تصمیم بگیرید
میترسم برخوردشان بد باشه
یا بهش بگن فک کنه من دهن لقم😢
چند سالته ؟ طرفت چند سالشه ؟ کنکور داری و ازدواج کردی اونوقت ؟
😂😂اره کنکوریم ..خودمونه نمیخاستبم گفتیم فعلا نه و اینا ولی خیلی پیگیر بودن
19..25