2777
2789
عنوان

چرا مردا انقدر بی درک و نفهمن؟؟؟؟

286 بازدید | 12 پست

من ۲۵هفته باردارم 

به خاطر دکتر هر چند هفته مجبوریم بیایم یه شهر دیگه خونه مادر شوهرم دو شب بمونیم که بتونم برم دکتر 

سرویس بهداشتی درست حسابی نمیتونم برم،مجبورم رو زمین بخوابم که کمر درد میگیرم،همش مجبورم نشسته باشم و لباس مناسب بپوشم 

بعد هر دفعه که میایم شوهرم یه چیز رو بهونه میکنه و قهر میکنه 

انگار اون حامله س و من باید نازشو بکشم،با منم مشکلی نداره ها،با پدر مادر خودش بحث میکنه و قهر میکنه میره تو اتاق میخوابه،منم که باهاش حرف میزنم بغ کرده و جوابمو نمیده 

تا قبل بارداریم ماهم همین شهر زندگی میکردیم...شهریور به خاطر شغل آآآآققاااااا مجبور شدیم بریم یه شهر دیگه برای زندگی...

واقعا دلم میخواد جمع کنم برم هتل،به اندازه کافی خودم سختم هست،اونم که قهر میکنه انگار تو قفسم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این طوری خار میشید برید شهر خودتون دکتر

عزیزم شهری که به خاطر شغل همسرم رفتیم یه شهر مرزی هست که هیچ امکاناتی نداره 

مجبورم بیام 

چرا خوار بشم؟؟؟خانواده همسرم اصلا آدمایی نیستن که بخوان منت بزارن،خیلی مهربونن

عزیزم شهری که به خاطر شغل همسرم رفتیم یه شهر مرزی هست که هیچ امکاناتی نداره  مجبورم بیام  ...

خوب عزیزم 

زیاد محل به شوهرت نده،قهر و ناراحتم بود بزار تو لاک خودش باشه بیخیال این روزا هم میگذره

عزیزم شهری که به خاطر شغل همسرم رفتیم یه شهر مرزی هست که هیچ امکاناتی نداره  مجبورم بیام  ...

آها اگ اونجوریه و با درک و فهمن این مدت رو تحمل کن دیگه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
ولا ناز زنا تو این دوره برا زایمان هیلی زیاد شده سرویس بهداشتی وزمین کمرد درد اینا ولا زنا خیلی ناز ...

عزیزم من جفتم پایینه شرایطم خاصه 

وگرنه اگر ناز نازی بودم تو این شرایطم نمیرفتم مرز زندگی کنم

دکترتون را عوض کنید تو شهر خودت برو دکتر. والا اگه قراره سزارین هم بشی  هر دکتر زنانی باشه ای ...

عزیزم مرز زندگی میکنیم نه دکتر هست نه آزمایشگاه نه سونو 

مشکل من موندن خونه مادرشوهرم نیست،خیلی مهربونن و خیلی هوامو دارن 

مشکلم این اخلاق شوهرمه 

خوب عزیزم  زیاد محل به شوهرت نده،قهر و ناراحتم بود بزار تو لاک خودش باشه بیخیال این روزا هم می ...

اره محلش نمیدم اصلا 

خودش میاد باز حرف میزنه میگه دردش چیه😂😂

آها اگ اونجوریه و با درک و فهمن این مدت رو تحمل کن دیگه

اره خدا خیرشون بده 

خیلیییی مهربونن 

وقتی میام اینجا نمیزارن یه نمکدون جابه جا کنم 

فقط شوهرم ناز نازیه😂😂😂