2777
2789
عنوان

درد دنیا تو دلمه

297 بازدید | 21 پست

واسه بار دوم سقط کردم خیلی خستم شد هربار که باردار میشم به در بسته میخورم خیلی عذاب آوره که در عرض یکسال و اندی دوبار سقط داشته باشی یکی تو شش ماهگی و دومی هم تو شش هفتگی چرا انقدر بدشانسم اخه از هرچی تو دنیا ناامیدم دیگه😔😔😔

میشه واسه مامان شدنم یه صلوات مهمونم کنین🥺

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم دعا کن هرچی خیره برات پیش بیاد.

خدایی نکرده بچه ی بیمار که نمیخواستی!

انشالله یه سالم و زیباش تا یکسال اینده میاد تو بغلت.

من همیشه اینجور وقتا خودمو میسپارم به خدا.میگم شاید چیز بدی در انتظارم بوده که خدا منو به ارزوم نرسونده

من چهاربار سقط کردم.  یکبار ivfکردم جنین هام تو آزمایشگاه مردن.  الان دخترم نزدیک دو ساله اشه....  توکلت بخدا باشه... 

خدا در بهترین زمان در بهترین شرایط بهترین بچه را بهت میده.  

تو هنوز خیلی جوونی.  وقت خیلی داری....  

خکمتشو چندسال دیگه میفهمی

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم

عزیزم ناراحت نباش بلخره موفق میشی و خدا یه نینی کوچولو ناز بهت میده و تو مادر یه نفر میشی که توی دنیا موثر باشه

انقدر هستن چندین بار سقط میکنن، انقدر هستن بچه شون بعد از بدنیا اومدن میمیره

شما قوی تر از همه باش از خدا بخواه بهت آرامش بده، منم ازش میخوام بهت صبر بده🌱

وقتی حامله میشی کاملا از استرس و غذاهایی که مضر هست دوری کن خیلی حساسیت نشون بده و کاملا استراحت مطل ...

این بار هم همین کار رو کردم ولی شهرمون خدا رو شکر دکتر خوب نداره😊😊

عزیزم دعا کن هرچی خیره برات پیش بیاد. خدایی نکرده بچه ی بیمار که نمیخواستی! انشالله یه سالم و زیبا ...

همه امیدم به خودشه مگه جز خدا کی رو داریم

نا امید نشو یه مدت به بدنت استراحت بده آمادگی پیدا کنی استرس و فشار عصبی دور کن چکاپ کامل خودتو شوهر ...

انشالله گلم نه دیگه باردار نمیشم فعلا هم جسمی هم روحی حالم خوب نیست