چند روزه همش گریه میکنم الکی، حالم خوب نیست تو خودمم، یا عصبی میشم زود
هنوز نمیدونم باردارم یا نه
اما کسی بوده قبل از این که بفهمه بارداره، این طور شده باشه و حال روحیش بد شده باشه؟
کاش حداقل باردار باشم دلیل این حالم همین باشه 🥲
میشه لطفا یه صلوات برای سلامتی پدر و مادرم بفرستین🙏🌹❤️|||چنگیزخان نتوانست بخارا را تسخیر کند نامه ای نوشت که هرکس با ما باشد در امان است !اهل بخارا دو گروه شدند ، یک گروه مقاومت کردند و گروه دیگر با او همراه شدندچنگیزخان به آن ها نوشت: باهمشهریان مخالف بجنگید ، و هر چه غنیمت بهدست آوردید، از آن شما باشد و حاکمیت شهر را نیز ایشان پذیرفتند و آتش جنگ بین این دو گروه مسلمان شعلهور شد...و در نهایت، گروه مزدوران چنگیز خان پیروز شدنداما شکست بزرگ آن بود که او دستور داد گروه پیروز خلع سلاح و سربریده شوند!چنگیز گفتهی مشهورش را گفت: اگر اینان وفا میداشتند، به خاطر ما بیگانگان به برادرانشان خیانت نمیکردند! این عاقبت خود فروشان است.الكامل في التاريخ/ عزالدین بن اثیر/
خدای بزرگ حکمتتو شکر/بچه دومم را باردارم/بچه اولم سه سالو نیم/خدا یا کمکم کن بتونم از پسش بربیام/بنظر خودم بچه ی دومم هم دختره مثل بچه اولم🤩🤩/واسه اسم دختر که به نفس بیاد کمکم کنید/یه اسم زیبای دخترونه انتخاب کنم😎😎(بچم پسر بود🤪)
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اره اوایل بارداری افسردگی داره من گیجی سر و سنگینی سر ب شدت اوایل بارداریم داشتم الانوباز بهتر شدم
نه سرگیجه ندارم اما یهو بغض خفم میکنه هر چقدر سعی میکنم جلو خودمو بگیرم نمیشه اشکم درمیاد
یا حساس و زودرنج شدم با یه حرکت یا حرف کوچیکی بهم برمیخوره، ناراحت میشم گریم درمیاد یا عصبی و پرخاشگر میشم
میشه لطفا یه صلوات برای سلامتی پدر و مادرم بفرستین🙏🌹❤️|||چنگیزخان نتوانست بخارا را تسخیر کند نامه ای نوشت که هرکس با ما باشد در امان است !اهل بخارا دو گروه شدند ، یک گروه مقاومت کردند و گروه دیگر با او همراه شدندچنگیزخان به آن ها نوشت: باهمشهریان مخالف بجنگید ، و هر چه غنیمت بهدست آوردید، از آن شما باشد و حاکمیت شهر را نیز ایشان پذیرفتند و آتش جنگ بین این دو گروه مسلمان شعلهور شد...و در نهایت، گروه مزدوران چنگیز خان پیروز شدنداما شکست بزرگ آن بود که او دستور داد گروه پیروز خلع سلاح و سربریده شوند!چنگیز گفتهی مشهورش را گفت: اگر اینان وفا میداشتند، به خاطر ما بیگانگان به برادرانشان خیانت نمیکردند! این عاقبت خود فروشان است.الكامل في التاريخ/ عزالدین بن اثیر/