2777
2789
عنوان

چیکار کنم خانواده ش نیان خونمون

328 بازدید | 28 پست

بچه ها خانواده همسرم ن عقدمون اومدن

ن تو این سه سالی که اومدیم سر زندگیمون اومدن خونمون

ن تا بحال دعوتمون کردن درست و حسابی

کرونا‌گرقتیم هردومون داشتیم‌میمردیم مامانم نبود ک از گشنگی هم مرده بودیم ی زنگ نمیزدن

تا فهمیدن حامله م مهربون شدن

پنج شنبه تعیین جنسیت گرفتیم میخوان بیان

اخه چه فایده ای داره

بخاطر بچه دارن میان ن ما

الان چیکار کنم نیان

دعا هم سرچ کردم اما میترسم رو بچه هام تاثیر بزاره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاپیکاتو خوندم خیییییلی از شخصیتت خوشم اومد، یه چند جا برام الگو شدی آفرین بهت دختر خوب♥️😍

کاش من هم تو زندگیم یک باباطاهر داشتم که بهم میگفت: گل سرخم چرا پژمرده حالی؟ بیا قسمت کنیم دردی که داری، بیا قسمت کنیم بیشش به من ده، که تو‌ کوچک دلی طاقت نداری 

چ عجیبن

☆彡彡   بـہ سوے بے نهایت و فَـراتر از آن! ミミ★                    ____________________________________________                 گروه بنفش   ❤🤍                                                                     ✼  ҉    𝐒𝘵𝘳on𝓰  𝒢𝒾𝓇𝓁    ҉  ✼ .                                                                                     

بنظرم خوبه 

بالاخره باید یجایی کدورتا رو کنار میذاشتین 

من هر شب به امید یه معجزه بزرگ میخوابم...به امید اینکه وقتی چشمامو باز میکنم تو کنارم نشسته باشی...با دستای کوچولوت بزنی رو صورتم و منو صدا کنی....روی پاهای کوچولوت وایسی و بپری بغلم🥲🥲🥲من تمام نی نی سایتی ها رو انسان های محترمی میدونم......به عقاید و نظرات همشون احترام میذارم ولی این رو دلیلی نمیبینم که نظر خودم رو نگم همه ما انسانیم،موجود اجتماعی هستیم پس لازمه عقایدمونو باهم به اشتراک بذاریم.تبادل نظر کنیم.....گاهی لازمه تغییر بدیم نظراتمونو.....پس دوست عزیزم اگه با نظرم مخالفی میتونی ریپ بزنی و نظرتو بگی من این توانایی رو دارم  که با هم تبادل نظر کنیم