2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم لطفا کمک کنید

148 بازدید | 7 پست

پدر و مادر همسرم مریضن پدرشون تومور دارن و زمین گیره البته بابت سکته قبل تر و مادرش هم زانوش باید عمل شه پدرشون بسیار سرو صدایی و بی ملاحظه هست غر میزنه داد و هوار و اصلا اهمیت نمیده طرف مستاجره یا اصلا حتی آدمه چون همه عمرش زورگو بوده یه دوره سه ماهه اومدن خونم برای درمان بخدا اشکمو درآوردن دیگه به جنگ کشید بین من و شوهرم آخرش هم جاریم گفت برگشتن شهرستان مادرش ضعف داشت انقد لاغر شده بود که دکتر رفت

خدايا  اين عزّت  است كه بنده تو باشم، و برايم اين افتخار كافى است كه تو پروردگار من باشى

خلاصه گذشت ولی الان طبقه بالای منزل ما واحد خالی شده شوهرم و داداشش تز برداشتن پدر و مادرشو بیارن بالا سرما و با ما باشن منم به شدت مخالفم چون میدونم چقدر دردسرش زیاده و آخرشم ب قیمت زندگی من تموم میشه

خدايا  اين عزّت  است كه بنده تو باشم، و برايم اين افتخار كافى است كه تو پروردگار من باشى

اینم بگم من شاغلم و دو تا بچه دارم یکی کوچیک و دایم سرماخورده و مریض و یکی مدرسه ای انقد بخدا استراحتم کمه خودم داغونم میدونم اینام بیان میشن نورعلی نور تازه مادرش هم میخاد عمل کنه حالا به شوهرم گفتم مخالفم اخماش رفته تو هم دلخوره الکی میگه اونا به ما چه کار دارن واحدشون جداست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اما پدرش انقد اذیت کن هست که فکر کنید نصف شب شروع میکنه داد و بیداد سر یک لیوان آب بی درکه شدید اصلا وحشتناکه من دیگه زندگیم تعطیل میشه و موندم چه غلطی کنم با این که شرط بابام بود که من با مادر شوهر پدرشوهر نرم یک جا اما الان اینطور شده کمک فکری بدید

من چکار کنم میدونم اصلا از خودگذشته نیستم و اما شوهرم فردینه