2777
2789

کی فکرشو میکرد روزی که ایشون دیگه زنده نیست آهنگشون منتشر بشه 

شنیدید یا لینکشو بذارم 

آهنگ تماشای شادمهر رو شادمهر ساخته بوده برای مهستی ولی فرصت نمیشه ایشون بخوننش و الان هوش مصنوعی این کا رو کرده واقعا داریم به کجا میریم ؟؟؟

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی دیگم ساختن تصنیف شجریان با صدای بیلی ایلیش😂😭

😂😂😂این میشه پیتزای قرمه سبزی 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

واقعا هوش مصنوعی داره خطرناک میشه

بله امروز دیدم کلیپش رو

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

عزیزم این اهنگو مهستی و شادمهر مشترک ساختن نیمه کاره مونده بعد شادمهر پخشش کرد هوش مصنوعی فقط تصویرسازیش کرده 

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺

عه چه جالب نمی‌دونستم 

دیشب از گوشی شوهرم شنیدم با صدای مهستی 

ولی صداش خیلی فرق داشت با صدای ایشون 

بیشتر شبیه صدای یه خواننده خانم دیگه شده بود که اسمش را الان یادم نیست .

اگه میشه لینک را بذار

عزیزم این اهنگو مهستی و شادمهر مشترک ساختن نیمه کاره مونده بعد شادمهر پخشش کرد هوش مصنوعی فقط تصویرس ...

نه نه خود صدا با هوش مصنوعیه خود شادمهر هم کفته اینو ساخته بودم که وقت تشد خانم معستی بخونتش

من واقعا به این ایمان آوردم که هوش مصنوعی که ساختیم یه روز باعث نابودیمون میشه‌‌..

بابالنگ دراز عزیزم،این حقیقت وجود دارد که من هنوز برای دنیای آدم های بزرگ خیلی کوچک بودم.
عه چه جالب نمی‌دونستم  دیشب از گوشی شوهرم شنیدم با صدای مهستی  ولی صداش خیلی فرق داشت با ...

گذاشتم عزیزم