2777
2789

بچه هاتایپیگ امروز ظهرم وخب یه جواب بدین چه عیبی داره ازنظرات هم استفاده کنیم! خب من نمیتونم باکسی درددل کنم ....هی خدا چقدر بدبخت وتنهام😢

مطمئن باش که مهرت نرودازدل من                                 مگرآن روز که درخاک شود منزل من

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چی بگم وقتی نمی‌خواید مشکلتون خودتون حل کنید برطبل ناسازگاری میکوبید

ناسازگاری؟! گفتم نظرنگفتم انتقاد 

مطمئن باش که مهرت نرودازدل من                                 مگرآن روز که درخاک شود منزل من
ناسازگاری؟! گفتم نظرنگفتم انتقاد 

ماانتقاد نکردیم خواهرم زندگی سختی داره فروش داره خم راست داره توخونه بابا نازپرورده بودی اونانخواستن چیزی بگن چون دوستون داشته اینجا دونفری باید بسازید زندگی سازکردن نصیحت نمیکنم ازواقعیتها میگم شوهرت میگه اونی که حقت میدم طلاق نمیدم این حرف قانویی

شماهم نمی‌خوای بپذیری وقتی میگم نمیخوای نگو نه چهل تا تاپیک زدی راجب همین تو همت پر کردی از جدایی چرا چون زندگی فلان خوشبخترین آدم هم توزندگی حرف هست بجای مشکل حل کنی حرف خودت  میزنی چکارباید بکنیم خودت باشوهرت حرف بزن اینجا جز کارخراب کردن چیزی نیست در دنیای واقعی بااینجا خیلی فرق داره مشکلت حل کن طلاق آخرین راه خودت انتخاب کردی باید باب میاد رفتارکنی

ماانتقاد نکردیم خواهرم زندگی سختی داره فروش داره خم راست داره توخونه بابا نازپرورده بودی اونانخواستن ...

حالا چهل تاتایپیک زدم مشکلش چیه.....من باخانواده امم مشورت کردم اینجا هم که میام چیزای بدی نشنیدم بعدم ازدل من خبرنداری چرانسخه میپیچی؟!!! من میدونم مشکل هست ولی مشکلی که من دارم بی پولی واعتیادو خانواده همسر واین مسخره بازی هانیست اگه بوداینقدر فکر نمیکردم ..... اینقدر دل چرکین نمیشدم.....! 

حالا چهل تاتایپیک زدم مشکلش چیه.....من باخانواده امم مشورت کردم اینجا هم که میام چیزای بدی نشنیدم بع ...

سلام عزیزم من خوندم یکی از تاپیک هات رو 

اگه میخوای بخاطر دوست داشتن بهش فرصت دوباره بده 

برا منم این اتفاق افتاد بهش فرصت دادم گرچه فک و خیال هم میاد تو سرم اما اینو بدون تو زنش هستی اونو بازی داده بعد هم به خودش خیانت کرده نه تو 

سلام عزیزم من خوندم یکی از تاپیک هات رو  اگه میخوای بخاطر دوست داشتن بهش فرصت دوباره بده  ...

چی بگم بخدا...‌باورکن اون ودوست داره من ونه ‌‌‌‌‌‌‌‌‌.....من بی تابی هاش ودیدم چت هاش ودیدم میدونم بعش فکر میکنه احمق ازخدابی خبر

چی بگم بخدا...‌باورکن اون ودوست داره من ونه ‌‌‌‌‌‌‌‌‌.....من بی تابی هاش ودیدم چت هاش ودیدم میدونم ب ...

منم دیدم 

منم ۲۹ سالمه 

اما کم نیار 

اونو از این به بعد تو وجودت کمرنگ کن 

سخته اما میشه 

محل نمیده تو هم آروم آروم از دلت بنداز بیرون 

بهش محبت بده عشق بده ببین رفتارش چطور میشه 

چند وقته خیانت کرده بهت

خب تایپیک قبلم گفتم مشکلم چیه....

صفحت رو گوشیم بود.سنتم دیدم. وقتی سنتم مناسبه و خداروشکر حمایت خانواده رو داری میتونی زندگی خوب و پاک تشکیل بدی . چرا موندی؟ درسنه طلاق ترس داره اما درهرصورت این زندگی موندن نداره. هیچ چیزی ترسناکتر از زندگی با ادمی کثیف و چشم چرون نیست

منم دیدم  منم ۲۹ سالمه  اما کم نیار  اونو از این به بعد تو وجودت کمرنگ کن  س ...

۸ماهه...

صفحت رو گوشیم بود.سنتم دیدم. وقتی سنتم مناسبه و خداروشکر حمایت خانواده رو داری میتونی زندگی خوب و پا ...

چی بکم اصلاآدم هوس بازوچشم چرون نیست دفعه اولشه شاید بشه ببخشم هرچند خیلی سخته