2777
2789
عنوان

شما بودین چیکار می کردین؟

293 بازدید | 10 پست

یه بچم مخملک گرفته یه دخترم هم از دیشب تب داره امروز همش بغل بوده دیشبم تا صبح نشستم بالا سرش، یه بارم پا نشد بگه چشه، همسرم امده که شب همراه همکاراش می خواد بره استخر، منم خیلی دلم شکست گفتم اگه رفتی دیگه نیا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ وقت نفهمیدم چرا مردا فک میکنن کار بچه با خانم هست و خودشون اگه دلشون بخواد کمک میکنن اگه نخوان نه 

بچه به یک اندازه مسئولیت جفت پدر و مادر هست

میگن که هیچوقت بی نهایت رو متوجه نمیشیم،نمیدونن که عشق و زیبایی خود بی نهایته  
وااا خوب بره یه ساعته میاد دیگه بمونه هم کاری از دستش بر نمیاد

قبل از اوردن بچه دوم بهش گفتم نمی تونم هم بچه کلاس اولی داشته باشم خم بچه شیر، گفت هستم، بچه هایی که طول سال همش مریض بودن، وقتی خودم مریضم به کنار ولی غلط کردن وقتی نمی تونن کمکی کنن بچه می خوان

قبل از اوردن بچه دوم بهش گفتم نمی تونم هم بچه کلاس اولی داشته باشم خم بچه شیر، گفت هستم، بچه هایی که ...

اولش وعده وعید زیاد میدن خودتو زیاد ناراحت کن اخلاقش همینه دیگه اگر یکبار حال هر دوتون خوب بود بگو توقع دارم وقتی بچه ها مریضن کمک دستم باشی

اولش وعده وعید زیاد میدن خودتو زیاد ناراحت کن اخلاقش همینه دیگه اگر یکبار حال هر دوتون خوب بود بگو ت ...

زبون چرب و نرم داره، من همه زندگیم برای شماست، من هر کار می کنم برای شماست و... اون موقع فقط چشم چشم می کنن بعدم همون خری بودن که هستن