2777
2789
عنوان

چطوری وفادار باشیم 😭

179 بازدید | 12 پست

چرا ب خانما همش میگن هیس..همش میگن هیچی نگو بساز ..مگه ما آدم نیستیم😭چرا شوهرم هر قلطی دلش میخواد می‌کنه اما برندس من گناه کارم چرا اون اینقدر تحقیرم می‌کنه اینقدر دلمو می‌شکنه اینقدر بی محبتیم نمیکنه هیچکی گناهکار. نمیدونتش ...واقعا چطوری طاقت میارید ب منم یاد بدین...اگر مرد خیانت کنه میگن کرده دیگه تو باید بسازی ک جامعه جای تو نیست جای زن تنها نیست..ولی اگر زن با کسی حرف بزنه میشه جن ...ده لا ...شی باید سنگ سار بشه...بندازنش بیرون ..چرا نمیگن زن دل داره محبت میخواد چرا اینقدر بدبختی....چرا مادر شوهر ی جوری رفتار می‌کنه ک انگار ارث باباشو خورده عروس...وقتی محبت نمی‌بینی و همش تحقیر و تحقیر و خیانت میبینی چطور انتظار دارن پاشون وایسی...چرا اونا تاوان کارهاشون نمیدن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا ولی خیانت نکنین نه بخاطر اون طرف بخاطر خودتون طلاق بگیرین بعدش برین با هر کسی که میخاین

من طلاقم بگیرم این همه بدی بهم کرده شوهرم یابد تاوان بده..من از این میسوزم ک چرا اون همه دل منو شکونده نباید جواب کاراش ببینه چرا ..پس خدا کجاست..چقدر یواشکی گریه کنم..

غلط کرده اونی ک میگه مرد هر کثافط کاری ک دوس داشت باید کنه چون مرده اون مرد نبس دگ ببخشیدا به هوسباز ...

کو حالا کیه ک اینا رو ب سزای کارشون برسونه زنارو نابود کردن خودشون گردنشون روز ب روز کلفتتره

کو حالا کیه ک اینا رو ب سزای کارشون برسونه زنارو نابود کردن خودشون گردنشون روز ب روز کلفتتره

خب عزیزم زناشون باید ادبشون کنن و جلوشون وایسن نه که خودشونو بدبخت و ضعیف نشون بدن😕

من طلاقم بگیرم این همه بدی بهم کرده شوهرم یابد تاوان بده..من از این میسوزم ک چرا اون همه دل منو شکون ...

طلاقتو بگیر بعدش به خودت برس به هدفات موفقیتت یجوری خوشبخت باش یا جلوش وانمود به خوشی کن این بدترین انتقام 

خدا راه طلاق گذاشته اگر شرایطش نیست حداقل وجود خودتو آلوده نکن گلم برای خودت ارزش قایل باش کار به خو ...

من طلاق بگیرم..اوکی..ولی چه آدمی وارد زندگی این آقا شد ک تو این پنج سال چ بلایی سر من درآورد...تو این پنج سال بخدا ب اندازه بیست سال داغون و شکستم کرد افسردم کرد روحیه مو خراب کرد..بسکه منو شکست ...منتظر اینم ک  خدا کی جواب کاراشو میده ...کاری ک با روحیه م کرده و جسم و روحم کرده با هیچچی قابل جبران نیست..من می‌خوام تاوان تک تکشو ببینه ..‌‌‌‌بعدشم همون طلاق هم بگیرم حداقل مهریه می‌خوام ک این آدم عوضی بهم نمیده..میگه آشنا دارم پنج ماهی ی سکه میدم بهت تا ده تا هم بیشتر نمی‌دم..دادگاه هم طبق معمول طرف مرد هست اصلا ب زن اهمیت نمیده

خب عزیزم زناشون باید ادبشون کنن و جلوشون وایسن نه که خودشونو بدبخت و ضعیف نشون بدن😕

دقیقا چطوری ادبشون کنند...حرف بزنم فوش میخورم خودمو مادرم..البته منم جوابش میدم....و البته حرف هم بزنی محکومی

طلاقتو بگیر بعدش به خودت برس به هدفات موفقیتت یجوری خوشبخت باش یا جلوش وانمود به خوشی کن این بدترین ...

فقد هرروز از خدا میخوام همون طوری ک منو تو خونه منو گذاشته ایراد میگیره ازم خدا روزی دوچارش کنه ک نتونم از تو خونه در بره ببینم تا چقدر میتونم تو خونه طاقت بیاره