2777
2789

سلام من تو تاپیک قبلیم حدودا مشکلم رو گفتم یه مدتی حدود ۶ ماه با یه نفر همکار بودیم و رابطمون خیلی صمیمی بود الان بعد چند ماهه که برگشته حدود یک هفتست و توی این مدت  که رفته بود هیچ پیام و زنگی نزد ولی الان خیلی خوبه و دقیقا مثل قبله انگار هیچ اتفاقی نیوفتاده . به شدت دلم میخاد برم بهش پیشنهاد بدم و خودمو راحت کنم از فکرش اگه بگه آره یا نه تکلیفم معلوم میشه چون واقعا دوستش دارم و عاشقشم تا حالا هیچوقت همچین حسی نداشتم و بچه هم نیستم ۲۴ سالمه. به نظرتون چطور بهش پیشنهاد بدم ؟ چی بگم ؟ حضوری بگم یا تو تلگرام ؟ کسی تجربه ای داره ؟ ممنون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه پیشنهاد نده،پیشنهاد دادن دختر باعث بی ارزشیش میشه..تجربه کردم

میشه اگه تجربشو داری بگی چطوری پیشنهاد دادی ؟ میخام تموم بشه فقط تکلیف خودمو بدونم الان به خاطر اون اصلا نمیتونم به کس دیگه ای حتی فکر کنم

پیشنهاد نده اگه جواب رد داد چطور تو اون محیط کاری میمونی؟سختت نیست؟

دروغه که همه مردا خائنن.دروغه که همه دهه هشتادی ها هیولان.دروغه که همه دختر پسرای مجردتو زندگیشون رابطه نامشروع داشتن.دروغه که همه مردم بی دین شدندروغه که....لطفا این کلمه همه رو از صحبتامون حذف کنیم چون یه تهمت بزرگه که به اکثریت جامعه وارد میکنیم.باور کنیم پشت بعضی از این کاربری ها دشمنامون نشستن کسایی که میخوان قبح یه سری از کارهای حرام بریزه.کسایی که دوست دارن خودتحقیری تو وجودمون نهادینه بشه.کسایی که دوست دارن ناامید و افسرده بشیم.کسایی که هرزگی رو تایید میکنن. کسایی که دوست ندارن ماها پیشرفت علمی و هنری داشته باشیم.کسایی که دوست ندارن خانواده ایرانی شاد باشه. کسایی که دوست دارن ذهنمون پر بشه از فکرهای پوچی مثل خیانت،دوستی دختر و پسر،طلاق،رابطه نامشروع،خوردن حرام،توجه به ظاهر در حدی که باطن و شرافتمونو فراموش کنیم.به آدم هااعتماد کنیدولی نه تو مجازی😉تاپیک سیاست رفتار با همسر رو حتما بخونین توی بهبود رابطتون کمکتون میکنه❤
اگه دوست داشت خودش میگفت دیگه

اخه رفتاراش خیلی متناقضن هی مهربونی میکنه توجه میکنه بعد کارایی که واقعا وظیفش نیست میکنه ولی پیشنهاد نمیده بهم نمیدونم هدفش چیه واقعا

پیشنهاد نده اگه جواب رد داد چطور تو اون محیط کاری میمونی؟سختت نیست؟

الان بیشتر سختمه نمیدونم واقعا الان شبیه دیوونه ها شدم واقعا اون مدتی که نبود داغون شدم بعد الانم دوباره مثل قبله میترسم بره و کلا فرصتم رو از دست داده باشم و تا آخر عمرم حسرت بخورم

الان بیشتر سختمه نمیدونم واقعا الان شبیه دیوونه ها شدم واقعا اون مدتی که نبود داغون شدم بعد الانم دو ...

اونه که باید اینطوری به تکاپو بیفته برای شما نه برعکس اگه واقعا عاشق باشه و شما رو بخواد خودش خواستگاری میکنه ادا درنمیاره

دروغه که همه مردا خائنن.دروغه که همه دهه هشتادی ها هیولان.دروغه که همه دختر پسرای مجردتو زندگیشون رابطه نامشروع داشتن.دروغه که همه مردم بی دین شدندروغه که....لطفا این کلمه همه رو از صحبتامون حذف کنیم چون یه تهمت بزرگه که به اکثریت جامعه وارد میکنیم.باور کنیم پشت بعضی از این کاربری ها دشمنامون نشستن کسایی که میخوان قبح یه سری از کارهای حرام بریزه.کسایی که دوست دارن خودتحقیری تو وجودمون نهادینه بشه.کسایی که دوست دارن ناامید و افسرده بشیم.کسایی که هرزگی رو تایید میکنن. کسایی که دوست ندارن ماها پیشرفت علمی و هنری داشته باشیم.کسایی که دوست ندارن خانواده ایرانی شاد باشه. کسایی که دوست دارن ذهنمون پر بشه از فکرهای پوچی مثل خیانت،دوستی دختر و پسر،طلاق،رابطه نامشروع،خوردن حرام،توجه به ظاهر در حدی که باطن و شرافتمونو فراموش کنیم.به آدم هااعتماد کنیدولی نه تو مجازی😉تاپیک سیاست رفتار با همسر رو حتما بخونین توی بهبود رابطتون کمکتون میکنه❤
اونه که باید اینطوری به تکاپو بیفته برای شما نه برعکس اگه واقعا عاشق باشه و شما رو بخواد خودش خواستگ ...

نمیدونم کاش منم اینقدر آرامش داشتم هیچوقت ادمی نبودم که اینجوری عاشق بشم حتی رو کسی کراش نبودم با کسی دوست نبودم نمیدونم چرا اینطوری شدم واقعا وحشتناکه

نمیدونم کاش منم اینقدر آرامش داشتم هیچوقت ادمی نبودم که اینجوری عاشق بشم حتی رو کسی کراش نبودم با کس ...

حالتو درکت میکنم منم کسی رو سالهاست دوست دارم ولی بهش نگفتم و نمیگم

امیدوارم اگه به صلاحته خودش پیشنهاد خواستگاری بده😘