2777
2789
عنوان

پریودی

137 بازدید | 16 پست

سلام بچه ها 

همون طور که از تاپیک قبلم مشخصه احتمال حاملگی داشتم 

که با سونو و بی بی چک این احتمال از بین رفت

الان شد نزدیک به دو ماه که پریود نشدم 

فقط ۱۰ روز بعد از قرص اورژانسی شدم که اونم همون ۲۷ فروردین بود .

رفتم سونوگرافی بهم گفت که پلی کیستیک هستم 

آیا راهی هست زود پریود بشم 

اعصابم بهم ریخته .عصبی شدم .و با اینکه مطمن شدم حامله نیستم ولی باز همش استرس دارم

تنبلی گرفتی... وزنت بیار پایین.. دکتر امپول پروژسترون ننوشته که بزنی پریود بشی

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال بچه دومم باردار بشم شوهرم راضی بشه😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قرص پروژسترون داده الان ۵ روزه خوردم ولی هیچ که هیچ گفت تا ۱۰ روز بخور

خب منم میداد دو ورق میداد روزی دوتا میخوردم تا ده شب .بعد که تمام میشد دو سه روز بعد پریود میشدم

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال بچه دومم باردار بشم شوهرم راضی بشه😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

قرص داد بهم قرص پروژسترون ولی الان ۵ روزه میخورم تاثیر نداشته.خلقیاتم خیلی بهم ریخته

به خاطر نوسان هورمونات اخلاقت بهم ریخته پریود بشی خوب میشی نگران نباش 

اما در کل ورزش و پایین آوردن وزن خیلی کمک میکنه به پلی کیستیک 

قرص دوره ش تمام که میشه بعد پریود میشی

اصلا قرص هورمونی نخور عجله هم نکن واسه بچه 

شروع کن اصلاح سبک و ورزش تا تنظیم بشه هورمونات 

اگه با پلی کیستیک باردار بشی احتمال سقط و مشکلات بارداری زیاده 

افغانستانی محترم تو تاپیک من نیا پست منم ریپلای نکن باتشکر ...لینک کارزار برای اعتراض و رسیدگی به ورود افغان ها       https://www.karzar.net/86199 
به منم دقیقا همینطوری ولی به من گفت ۳ الی ۷ روز بخوری شدی

نه خیالت راحت قرصها بخوری تمام بشه بعدش پریودمیشی دوسه روز بعد.

میگم چرا نمیذاری بچه دار بشی؟ الانم مشکل داری؟

من بچه دار شدم شکرخدا گوش شیطون کرد خوب شدم 

عریزم چیز دیگه ای هست بخوری پریود بشی؟

پریود نشدی؟