2777
2789
عنوان

شوهرم...

367 بازدید | 27 پست

شوهرم هر چیییی میشه بحثمون میع فوری به خانواده ها میگه اصلا نمیشه بهش تکیه کرد تحمل نداره خودش بلد نیست شرایطو درست کنه حس میکنم خیلی بچه اس

عقیده اش هم همینه که تا اونا قضاوت نکنن درست نمیشه 

بر عکس شده جای اینکه من مثل زنای دیگه خانوادم رو خبر کنم یا برم خونشون باید التماس کنم به آقا که به کسی نگه

خستم شده دیگه شما راهی ندارین😔

کلا لوس بار اومده

خانوما تروخدا بچه هاتون رو قوی و مستقل بار بیارین دو روز دیگه تو زندگی بتونه شریک خوبی باشه برای همسرش وگرنه فحشش رو به شما میدن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر سابق منم اونجوریبود  گزارشگر منو‌تو بود

اصلا توانایی نداره که یه مسئله رو خودش حل کنه یا تو شرایط سخت بنیان خانوادش رو حفظ کنه یه ذره فشار روحی یا ناراحتی رو نمیتونه تحمل کنه...

ولی من دنبال کسی بودم که بشه تکیه گاهم موقع ناراحتیا

خوبی زیاد داره ولی همین زندگیمو سیاه کرده

اصلا توانایی نداره که یه مسئله رو خودش حل کنه یا تو شرایط سخت بنیان خانوادش رو حفظ کنه یه ذره فشار ر ...

شوهر من م ..یگوزیدی کف دست ننه باباش بود 

بعد هم گردن نمیگرف میگف من نگفتم

باشه تو خوبی
اووف مثل اولای شوهرمن آب میخوردم خبر میداد الان یه کم بهتر شده ولی تا دعوامون میشه گوشی و برمیدار ...

خانواده هامون خیلی محترمن دوست ندارم حرمتهای بینمون شکسته بشه و از زندگیمون خبر دار بشن...💔

شوهر سابق منم اینطور بود یه مدت هم هی بهم گفت تو ولخرجی(واسه اینکه هرماه قارچ میخریدم،میگفت نخوریم نمیمیریم) ز مرتیکه گدا

زنگ زده بود باباشتا بیاد قضاوت کنه😐 اینجور ادما ادمو جوون مرگ میکنن

Si vous tapez ce texte dans Google Translate maintenant pour connaître sa signification, je voulais dire que vous êtes très au chômage