2777
2789
عنوان

کسانی که آزمون وکالت شرکت کردن

87 بازدید | 9 پست

دوستان میشه با مدرک ارشد شرکت کرد ؟؟مدرک کارشناسیم در دسترسم نیست🥹

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فقط کارشناسی ملاکه  حقوق و فقه حقوق و یه مدرک حوزوی معادل حقوق

من کارسناسیمم حقوقه ولی مدرکم الان نیست که بخوام اسکن کنم باهاش ثبت نام کنم

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
من کارسناسیمم حقوقه ولی مدرکم الان نیست که بخوام اسکن کنم باهاش ثبت نام کنم

زنگ بزن دانشگاه ببین میتونن اسکنشو برات بفرستن ....اونجا یه نسخه از مدرکت حتما تو پروندت هست 

اگر‌ نزدیکی سریع برو دانشگاه تا وقتش تموم  نشده

ادب تو =با شخصیت تو ....آدم با شخصیت حرفی نمیزنه که ارزش و شعور خودش رو زیر سوال ببره   
زنگ بزن دانشگاه ببین میتونن اسکنشو برات بفرستن ....اونجا یه نسخه از مدرکت حتما تو پروندت هست  ...

دانشگام شیراز بوده نمیتونم برم نمیفرستن متاسفانه 😓 تو دفترچش نگا کردم نوشته بود لیسانس و بالاتر . چطور ؟

دانشگام شیراز بوده نمیتونم برم نمیفرستن متاسفانه 😓 تو دفترچش نگا کردم نوشته بود لیسانس و بالاتر . چ ...

هیچی گفتم شاید دانشگاه برات اسکن بفرسته بتونی ثبت نام کنی ..... 

ادب تو =با شخصیت تو ....آدم با شخصیت حرفی نمیزنه که ارزش و شعور خودش رو زیر سوال ببره   
هیچی گفتم شاید دانشگاه برات اسکن بفرسته بتونی ثبت نام کنی ..... 

مرسی عزیزم با تاییدیه تحصیلی ثبت نام کردم😘😍