ستيا مدیر استارتر عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 24965 عنوان کسانی که آزمون وکالت شرکت کردن 87 بازدید | 9 پست دوستان میشه با مدرک ارشد شرکت کرد ؟؟مدرک کارشناسیم در دسترسم نیست🥹 قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد 1402/02/25 | 16:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ستيا مدیر استارتر عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 24965 نه شانس من قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
محی۶ عضویت: 1402/02/23 تعداد پست: 2164 فقط کارشناسی ملاکه حقوق و فقه حقوق و یه مدرک حوزوی معادل حقوق ادب تو =با شخصیت تو ....آدم با شخصیت حرفی نمیزنه که ارزش و شعور خودش رو زیر سوال ببره
ستيا مدیر استارتر عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 24965 فقط کارشناسی ملاکه حقوق و فقه حقوق و یه مدرک حوزوی معادل حقوق من کارسناسیمم حقوقه ولی مدرکم الان نیست که بخوام اسکن کنم باهاش ثبت نام کنم قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
محی۶ عضویت: 1402/02/23 تعداد پست: 2164 من کارسناسیمم حقوقه ولی مدرکم الان نیست که بخوام اسکن کنم باهاش ثبت نام کنم زنگ بزن دانشگاه ببین میتونن اسکنشو برات بفرستن ....اونجا یه نسخه از مدرکت حتما تو پروندت هست اگر نزدیکی سریع برو دانشگاه تا وقتش تموم نشده ادب تو =با شخصیت تو ....آدم با شخصیت حرفی نمیزنه که ارزش و شعور خودش رو زیر سوال ببره
ستيا مدیر استارتر عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 24965 زنگ بزن دانشگاه ببین میتونن اسکنشو برات بفرستن ....اونجا یه نسخه از مدرکت حتما تو پروندت هست ... دانشگام شیراز بوده نمیتونم برم نمیفرستن متاسفانه 😓 تو دفترچش نگا کردم نوشته بود لیسانس و بالاتر . چطور ؟ قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
محی۶ عضویت: 1402/02/23 تعداد پست: 2164 دانشگام شیراز بوده نمیتونم برم نمیفرستن متاسفانه 😓 تو دفترچش نگا کردم نوشته بود لیسانس و بالاتر . چ ... هیچی گفتم شاید دانشگاه برات اسکن بفرسته بتونی ثبت نام کنی ..... ادب تو =با شخصیت تو ....آدم با شخصیت حرفی نمیزنه که ارزش و شعور خودش رو زیر سوال ببره
ستيا مدیر استارتر عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 24965 هیچی گفتم شاید دانشگاه برات اسکن بفرسته بتونی ثبت نام کنی ..... مرسی عزیزم با تاییدیه تحصیلی ثبت نام کردم😘😍 قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
محی۶ عضویت: 1402/02/23 تعداد پست: 2164 مرسی عزیزم با تاییدیه تحصیلی ثبت نام کردم😘😍 خداروشکز ادب تو =با شخصیت تو ....آدم با شخصیت حرفی نمیزنه که ارزش و شعور خودش رو زیر سوال ببره