2777
2789

سلام 

خیلی از آقایون اخلاق تعصبی و غیرتی ب قول خودشون دارن که بعضی چیزها که برای ما خانم ها بی معنیه برای اون ها پر ازمعنیه 

حالا من از شما کمک می‌خوام از تجربه هاتون برام بگین که چی کردین و چه جوری باعث تغییر اخلاقش شدین 

چون واقعا آدم پیر میشه وقتی یکی هی بهش گیر میده 

ب لباس مو درس بیرون و....

11/7/1400دوستیمون😍🙊 23/7/1401بله برونمون ❤️💍۱۳/۲/۱۴۰۲عقدمون❤️😍💍عروسیمون ۱۲/۰۸/۱۴۰۲👩‍❤️‍👨بی هم می‌میریم شبیه زنجیریم 🖇️یه لحظه دور از هم آروم نمی‌گیریم🥺🥺🫀 روزای خوب منتظرمونه 😋 زندگی زیباست لبخند بزن 😁🙏 برای خوشبختیمون دعا کنید 🙏

در اصل چجوری باعث شدین ی مرد سنتی تبدیل بشه به پایع

11/7/1400دوستیمون😍🙊 23/7/1401بله برونمون ❤️💍۱۳/۲/۱۴۰۲عقدمون❤️😍💍عروسیمون ۱۲/۰۸/۱۴۰۲👩‍❤️‍👨بی هم می‌میریم شبیه زنجیریم 🖇️یه لحظه دور از هم آروم نمی‌گیریم🥺🥺🫀 روزای خوب منتظرمونه 😋 زندگی زیباست لبخند بزن 😁🙏 برای خوشبختیمون دعا کنید 🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ذات آدما عوض نمیشه بهتر اینه که اولا شناختت رو بیشتر کنی هم از خودت و هم از اون و بعد هم تغییر رو او ...

اخه تحت تأثیر خانواده تغییر می‌کنه دوران شناخت و دوستی اصلا پایه ترین بود 

هیچ ادمی رو نمیشه تغییر داد مگه اینکه خودش بخواد. ازدواج کردن با این فکر که بعد از ازدواج تغییر میکنه، درستش میکنم ، اونطور که خودم دوست دارم میکنمش اشتباهه، ادما رو نمیشه تغییر داد. مگر اینکه ینفر زیر نظر روانشناس و مشاور خودش متوجه بشه رفتارش اشتباهه و بخواد تغییر کنه