2777
2789
۴ هفته و ۶ روز بودم با قرص سایتوتک زیر زبونی و واژینال

دقیق مثل من بودی منم ۴ هفته و ۶ روز بود

سایتوتک ۲۰۰ گرفتم ساعتی یه دونه واژینال یکی زیر زبونی

فقط من حالم بد شد نتونستم طناب بزنم بپرم شوهرم با افا فشار شدید منو اورژانسی برد بیمارستان

من هشتمین  قرص رو که استفاده کردم دیگه حالم خراب شد و ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من با وجود اینکه ۵ هفته بود تو خونه دفع نشد خونریزی داشتم شدید ولی ساک حاملگی سرجاش بود فقز کج و کو ...

احتمالا قرصت اصل نبوده من پنج هفته و چهارروزم بود اولش سه تااستفاده کردم نیفتاد دوباره پنج تام مصرف کردم ی چیزی مثل حباب سفید ک فک کنم ساک حاملگی بود اومد بیرون عکسشم دارم😁

ای وای خدا رحم کنه یعنی ممکنه منم کامل دفع نکرده باشم من همون روز که دفع کردم یه تیکه گوشت ۴ سانتی ق ...

برو یه سونو بده

الان چند روزه خونریزی داری ؟

من تیکه تیکه خونریزی داشتم

سونو واژینال کردن تو بیمارستان گفتن سرجاشه ساک حاملگی فقط کج و کوله شده همین

دقیق مثل من بودی منم ۴ هفته و ۶ روز بود سایتوتک ۲۰۰ گرفتم ساعتی یه دونه واژینال یکی زیر زبونی فقط ...

نه من طناب و پروانه زدم و چند تا تیکه لخته بزرگ گوشتی دفع کردم شما لخته گوشتی دفع نکردی؟

برو یه سونو بده الان چند روزه خونریزی داری ؟ من تیکه تیکه خونریزی داشتم سونو واژینال کردن تو بیما ...

سه شنبه هفته پیش سقط کردم و روز اول لخته گوشتی زیاد دفع کردم و تا الان فقط خونریزی شدید دارم دیگه لخته ندارم

نمیشد با دارو بقایا رو دفع کنی؟

نشد دیکه

تو بیمارستانم دوباره قرص زیر زبونی دادن و قرص واژینال درد میگرفتم عین زایمان ولی دفع نمیشد

آخرشم اورژانسی رفتم کورتاژ

کورتاژ اصلا سخت نبود من بیمارستان شخصی رفتم بیهوشی کامل خوابیدم پاشدم دیدم‌تموم شده گفتم کاش دو روز درد نمیکشیدم و از اولش کوتاژ میکردم