2777
2789
سونو دادی؟ من بقایا داشتم. البته مکرر بتا دادم‌ و سونو. تو سونو دیگه بقایا نشون نداد ولی بتام ۳۳ ئه ...

نه سونو ندادم هنوز ۴ هفته بودم کوچیک بود دیدم دفع شد آنتی بیوتیک هم میخورم .شما خونریزیت تموم شده ؟ بقایا کامل دفع کردی؟

نه سونو ندادم هنوز ۴ هفته بودم کوچیک بود دیدم دفع شد آنتی بیوتیک هم میخورم .شما خونریزیت تموم شده ؟ ...

بهتره حتما سونو بدی حتما. یه ازمایش بتا هم بده.

من ۱۲ هفته سقط کردم. ولی بقایای جفت داشتم که با دارو طی ۳ هفته سقط شد.ولی هنوز کمی بقایای ریز تو جداره رحم دادم. خونریزیمم‌نه قطع نشده. دکتر‌گفت خونریزی تا ۲ ماه طبیعیه.برا دفع کامل بقایا.ولی واقعا آدم هم روحا کلافه میشه هم جسما کم میاره.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهتره حتما سونو بدی حتما. یه ازمایش بتا هم بده. من ۱۲ هفته سقط کردم. ولی بقایای جفت داشتم که با دار ...

دکتر برام سونو واژینال نوشته با این حجم زیاد خونریزی چطوری سونو واژینال بدم .شما با مترژن بقایا دفع کردی؟ چند تا خوردی نتیجه داد؟

دکتر برام سونو واژینال نوشته با این حجم زیاد خونریزی چطوری سونو واژینال بدم .شما با مترژن بقایا دفع ...

برا بقایا بعله مترژن خوردم.۳ ورق کاملا خوردم من. همراه هیوسین. البته با تجویز پزشک.

به تجویز پزشک رازیانه و تخم شدید دم کردم خوردم اونم کامل پاک کرد رحمم و. ولی آدم‌میترسه توصیه کنه یه هو خونریزیت بدتر شه.

ببینم حجم خونریزیت چه قدره؟ اگر خیلی شدیدی دکتر برو حتما.چند هفته‌میگذره از سقطتت؟

برا بقایا بعله مترژن خوردم.۳ ورق کاملا خوردم من. همراه هیوسین. البته با تجویز پزشک. به تجویز پزشک ر ...

آره زیاده طوری که هر یکساعت پد عوض می کنم سه شنبه هفته پیش سقط کردم هنوزم تیکه های خیلی ریز لخته ازم میاد

آره زیاده طوری که هر یکساعت پد عوض می کنم سه شنبه هفته پیش سقط کردم هنوزم تیکه های خیلی ریز لخته ازم ...

🤔🤔حتما برو دکتر. نباید اینجوری خونریزی داشته باشی قائدتا.

من یادمه از بیمارستان که ترخیص شدم‌گفتن اگه خونریزیت زیاد بود حتما بیا ببینیمت. برا همین‌میگم یه دکتر برو فردا

وا! از کجا مطمعن شدی بقایا نداری؟

خوب عزیزم میگم همون شب که سقط کردم تو بیمارستان سونو دادم گفتن بقایای ۲۲ سیسی داری که بعد ۶ روز اونم دفع شد دیگه از اون روز لکه بینی قهوه ای دارم فقط

خوب عزیزم میگم همون شب که سقط کردم تو بیمارستان سونو دادم گفتن بقایای ۲۲ سیسی داری که بعد ۶ روز اونم ...

خوب شکر خدا.

میدونی انقد آدم میترسه که از عواقب بعدیش‌ برا همین میخواد مطمئن شه از دفعش. من خودم مثلا پنجشنبه هفته قبل سونو دادم گفت هیچی نمونده ولی باز بتام ۳۳ بود‌ که معلوم شد بقایا تو جداره رحمم مونده.به خاطر همین گفتم بتا بدی مطمئن شی هیچی نمونده دیگه.

خوب شکر خدا. میدونی انقد آدم میترسه که از عواقب بعدیش‌ برا همین میخواد مطمئن شه از دفعش. من خودم مث ...

من یه سقط دیگه م داشتم تا یک ماه لکه بینی داشتم که ۵ هفته بود این بار تازه ۱۰ هفته بود قاعدتا خونریزی و لکه بینی بیشتر خواهم داشت خونریزی نیست فقط لکه بینی قهوه ایه