2777
2789

سلام من دوماهه زایمان کردم دو سه روزه زیر بغلم یه غده حس میکنم، حرکت داره و زیاد سفت نیست، فکر کنم غده لنفی باشه آخه قبلا هم بغل همین سینم چندتا لنف نود ری اکتیو داشتم، خیلی استرس گرفتم، خودم بی مادر بزرگ شدم مادرم به خاطر سرطان سینه مرد میترسم اتفاقی برام بیوفته بچم بی زبون کوچیکه

ان شاءالله چیزی نیست ، نگران نباش همین استرس ادم و از پا می ندازه همونطوری که من گرفتم زیاد فکر نکن البته می تونی یه دکتر نشون بده

💞💔یا ابا صالح المهدی ارشدنا الی طریق رحمکم الله ، برای آمدنت نذر می کنم زین پس ، مقیم گودی آن قتلگاه خواهم شد ، وعجل اللهم فی فرج مولانا صاحب الزمان

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر کار میکنم نمیتونم بی خیال بشینم عصری میخوام برم دکتر دعا کنید مشکلی نداشته باشم، کلا بعد فوت پدر ...

روانشناسم عزیز و تاپبکتون رو که دیدم میخواستم بگم استرستون بالاست و باید درمانش کنین که خودتون دقیقا اشاره کردین اتفاقا.مخصوصا که تازه زایمان کردین و مسئولیت بچه جدید هم استرستون رو بالاتر برده

🌺روانشناس هستم🌺کمک خواستی پیام بده این آیدی ایتام zohre_sh_20@  اینم آیدی تلگرامم zsh9999@
هر کار میکنم نمیتونم بی خیال بشینم عصری میخوام برم دکتر دعا کنید مشکلی نداشته باشم، کلا بعد فوت پدر ...

مشکلی نیست عزیزم چون متحرکه.

خواهر منم بعد زایمانش یه غده متحرک زیر بغلش درومد.اگه اشتنباه نکنم  میگفت اندازه فندقه. دقیق یادم نیست.خیلی هم غصه خوردبخاطرش . خدا رو شکر چبزی نبود. فکر کنم مال غدد لنفیش بود 

روانشناسم عزیز و تاپبکتون رو که دیدم میخواستم بگم استرستون بالاست و باید درمانش کنین که خودتون دقیقا ...

استرسم خیلی وحشتناکه، کلا تری از دست دادن دارم، همش نگرانم یه اتفاقی بیوفته، خواب و خوراک ندارم، هر شب کابوس میبینم، با اینکه یه همسر فوق‌العاده عالی دارم ولی نمیتونم به خاطر ترسام از زندگیم لذت ببرم

استرسم خیلی وحشتناکه، کلا تری از دست دادن دارم، همش نگرانم یه اتفاقی بیوفته، خواب و خوراک ندارم، هر ...

من میتونم با چند جلسه مشاوره استرستون رو پایین بیارم میفهمم حالتون رو که چقدر این استرس زندگیتون رو تحت تاثیر قرار داده

🌺روانشناس هستم🌺کمک خواستی پیام بده این آیدی ایتام zohre_sh_20@  اینم آیدی تلگرامم zsh9999@
غده اش دردم داشت؟

راستش اونا شهرستانن من دورم ازشون. بخاطر همین یه چیز کلی فقط یادمه.  سه چهار سال پیش اینجوری بود.

فکر کنم میگفت وقتی فشار میداد درد داشته وگرنه درد نداشت.

ولی خب اصلا چیز مهمی نبود. دقیق یادم نیست بخدا ولی فکر کنم گفت مجرای شیرش گرفتگی داشته. بازم دقیق نمیدونم